AKP’den ayrılıp parti kuracağını açıklayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Bilim ve Sanat Vakfı’na ait İstanbul Şehir Üniversitesi’nin malvarlıklarına Halkbank tarafından tedbir konmuştu.
Gazeteci Dinçer Gökçe, sosyal medyada yaptığı açıklamada, kasadaki 6 bin 390 TL'nin yanı sıra çok sayıda eşyanın da haczedildiğini belirtti.
Gökçe, haciz tutanağıyla birlikte şu mesajları paylaştı:

“Halkbank'a olan 417 milyon liralık kredi borcu ile siyasetin de gündeminde olan İstanbul Şehir Üniversitesi'nde dün haciz işlemi yapıldı. Bir promosyon firması, ödemesini tahsil edemeyince üniversitenin binasında dün fiili haciz yaptı. Kasadaki 6.390 TL'nin yanı sıra bazı eşya da haczedildi. Kasadaki para dosyaya alınırken, eşyalar yeddi emin olarak üniversitenin mali işler direktörüne yeddi emin olarak teslim edildi. Üniversiteye ait görünen Tuzla ve Kartal'daki 16 parsele de haciz şerhi işlendi.”
Sağlık çalışanları saygı duruşunda!89 izlenme
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’dan önemli uyarı: Sonbaharda vaka sayısı artacak105 izlenme
Mansur Yavaş: "Atılan iftiralar bana yapışmaz"24 izlenme
Antalya'da lise öğrencilerinden okula asılan Erdoğan posterine alkışlı protesto30 izlenme
Yurttaşın alışveriş alışkanlıkları değişmek zorunda kaldı: Artık kalite ikinci planda!51 izlenme
İmamoğlu’na destek veren sanatçıları övüp, AKP’lilere sert çıktı “Onlar kadar yürekli değilsiniz”254 izlenme
Dragon kapsülünün içi: Alper Gezeravcı elindeki kalemi çeviriyor82 izlenme
Köprü ve otoyola 1 Nisan zammı49 izlenme