Türkiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, Nagehan Alçı dikkat çeken bir detaya vurgu yaptı. Alçı, bugünkü yazısında İstanbul Valiliği'nin verdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda hiçbir AKP’li belediye başkanının yer almamasına dikkat çekti.
Alçı yazısında, “Hiçbir AK Partili belediye başkanı yoktu… Hep birlikte Beştepe’deki resepsiyona mı gittiler? Burada olanların kesinlikle katılması gerekiyordu” ifadelerini kullandı.
“İstanbul Valiliğinin 30 Ağustos resepsiyonundaki ilginç ayrıntı” başlıklı yazısında resepsiyona ilişkin gözlemlerini aktaran Alçı, "Medya ve siyaset dünyasından fazla tanıdık sima yoktu ama kaymakamlar, bürokratlar ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nden oldukça yoğun katılım vardı" diye yazarak, yazısının devamında AKP’li başkanların resepsiyonu es geçmesini değerlendirdi.
CHP’den Üsküdar dışında Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Esenyurt belediye başkanlarının resepsiyonda hazır bulunduğuna dikkat çeken Alçı, şunları kaydetti:
"Hiçbir AK Partili belediye başkanı yoktu… Hep birlikte Beştepe’deki resepsiyona mı gittiler? Ankara’daki etkinliğe giden meslektaşlarıma sordum, bir bilgi alamadım. Burada olanların kesinlikle katılması gerekirdi. Aksi takdirde Cumhurbaşkanı Erdoğan yoksa gerisi teferruattır gibi bir algı doğuyor ve bu en çok AK Parti’ye zarar veriyor."
Gerçek Gündem
AKP bu anketten birinci çıktı: "Asla oy vermem" dediğiniz parti!76 izlenme
CHP'li Karabat: Saray'ın 1 günlük harcaması 877 bin mesaj125 izlenme
'AKP, yardım kolilerini halka dağıtmadı' iddiası!52 izlenme
Kredi kartı sahipleri bankalara akın etti: Kredi kartı limiti nasıl düşürülür?27 izlenme
Anaokulu ve bakıcı fiyatları 1 yılda yüzde 150 arttı28 izlenme
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Sorulan Sorular Karşısında Zorlandı: Bir Hesap Hatası Yok mu Sayın Bakan?55 izlenme
Yurt dışında Ziraat Bankası'na inceleme başlatıldı!161 izlenme
İran'ın yok edildiği zannedilen füzeleri CIA tesislerini tek tek vurdu10 izlenme