İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.
İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.
İran'ın yeni bir balistik füze saldırısının ardından İsrail'in merkezi ve kuzeyinde sirenler çalıyor. Sirenlerin çaldığı bölgelerdeki sivillerin, ikinci bir duyuruya kadar sığınaklarda kalmaları talimatı verildi.
İran'dan İsrail'e yaklaşık 30 füzeyle düzenlenen misilleme saldırısında birçok noktanın isabet aldığı duyuruldu.

İran'ın İsrail'in merkezine ve kuzeyine yönelik başlattığı saldırı sebebiyle ülke genelindeki alarmların devreye girmesinin ardından fırlatılan yaklaşık 30 füzeden bir kısmının engellenemediği ve bazı noktalara isabet ettiği belirtildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, Hayfa kentindeki isabetin ardından bölgede ağır hasar oluştuğunu, ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını bildirdi. İsrail ordusu da Tel Aviv semalarında çok sayıda patlama sesi duyulduğunu açıkladı.

İsrail'in 13 Haziran tarihinde başlattığı saldırıların ardından Tel Aviv'i yoğun bir şekilde hedef alan İran, yoğun çatışmaların ardından ilk defa bu sabah 'Hayber' adlı füzenin kullanıldığını açıkladı.
halktv.com.tr
Sedat Peker cephesinden 'Erol Yıldız' iddiası! Cumhur İttifakı'ndaki ismi işaret etti
İsrail'in Demir Kubbe sistemi arızalandı ve İran füzelerini engellemek için kalkan füzeler Tel Aviv'e düştü
Tuncay Mollaveisoğlu 'Pakdemirli’nin ‘hurda’ dediği uçakları 2010 yılında Erdoğan aldı!'
Caninin planı deşifre oldu: Katliam planı nasıl durduruldu?
'4 aydır işsizim, çöpten ekmek topluyorum' diyen fanatik AKP'li ve çıldırttığı vatandaşın 'Beter Olun' tepkisi !
TÜSİAD'ın adliyedeki görüntüsü AKP'yi böldü mü?
Seçmen listesinde doğuştan Türk vatandaşı yok!
Okulda bir vaizin, Atatürk’e hakaret ettiği, Cumhuriyet değerlerine saldırdığı ortaya çıktı
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: "Hemen her sandığa itiraz ediliyor"
Yaşlı teyze yürek yaktı 'Elektrik faturasını görünce intihar etmek istedim, hasta çocuğumu düşündüm edemedim'