Statlardaki istifa tezahüratları mahkemeye taşınıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının ardından Galatasaraylı futbolseverler de hükümete yönelik protestolara önceki hafta oynanan Kasımpaşa maçında katılmıştı.
Tribünlerden, “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan” tezahüratı yükselmişti. Bu tezahürata ait görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte emniyet harekete geçti. Kimlikleri tespit edilen bazı futbolseverler ifadeye çağrıldı. Taraftarlara söz konusu tezahüratı yapıp yapmadıkları soruldu, ‘cumhurbaşkanına hakaret' maddesi uyarınca tutanak tutuldu. Cumhurbaşkanına haraketi düzenleyen TCK 299. maddesi, bu suçu işleyenlerin 1 yıldan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını öngörüyor.

Gaziantep Üniversitesi El Bab Fakültesi açıldı!99 izlenme
Uğur Dündar'dan bomba açıklamalar! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin danışmanları suç makinesi çıktı!71 izlenme
Kur farkı faturası 61.7 milyar TL!138 izlenme
AKP'li isimden tepki çeken sözler: "32 milyon çalışanın 16 milyon emekliye bakması sürdürülemez"23 izlenme
Suriyeli mülteciler geri dönmeyi düşünmüyor!204 izlenme
LÖSEV'den Adalet Bakanlığı'na 'çok acil' Murat Çalık çağrısı! "Bir saat bile hapiste kalmamalı, cinayetle eş değer"27 izlenme
Bülent Arınç istifa etti46 izlenme
Milyarlarca lira yurtdışına uçmuş!30 izlenme