AKP’nin Kadın Kolları üyesi Zehranur Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özbekistan'a yaptığı ziyarete katıldı. Sadece AKP üyesi olduğunu ve bir devlet vasfının olmadığını belirten sosyal medya kullanıcıları ise Zehranur Yılmaz'ın devlet zirvesine eşlik etmesine tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı, İstanbul’da Rusya ve Ukrayna heyetiyle yaptığı görüşmenin ardından Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’i ziyaret etmek için Taşkent’e gitti.
Odatv'nin aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Taşkent ziyaretinde bakanların ve devlet görevlilerinin yanısıra sadece AKP’de görevli olan isimler de vardı.
AKP’nin Kadın Kolları MYK üyesi Zehranur Yılmaz, ziyarete katılanlar arasında yer aldı.
Sosyal medya hesabından ziyarete katıldığını belirten Yılmaz, bir fotoğraf paylaşarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın birtakım temaslarda bulunmak üzere Özbekistan’a gerçekleştireceği diplomatik ziyarette bizler de yer alıyoruz. Gerçekleştirdiği her temasta biz gençlere tarihe tanıklık etme şansı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Yılmaz’ın sadece AKP üyesi olduğunu belirten kullanıcılar, “hangi vasıfla” ziyarete katıldığını sorarak tepki gösterdi.

'Bugün seçim olsa' başlıklı anket yayınlandı: AKP'nin payına düşen ne?416 izlenme
İnsan kaçakçılığına ilişkin flaş itiraf! "Türkiye dahil her sınırda rüşvet verdik"82 izlenme
Antalya Büyükşehir davasında itirafçı yine itirafçı oldu: "Yalan söyledim"25 izlenme
Nilgün Doğan, Çetin Doğan’ın sağlık durumunu anlattı: "Beynimden vurulmuşa döndüm!"37 izlenme
Bursa'da bir orman yangını daha! Helikopterler art arda havalandı26 izlenme
Libya tezkeresi TBMM'den geçti! İYİ Parti "evet" oyu verirken, CHP ve HDP ise "hayır" dedi36 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 396.831’e, can kaybı da 10.972’ye yükseldi!70 izlenme
Özgür Özel canlı yayında konuştu, Erdoğan'ın o çağrılarına yanıt verdi38 izlenme