Sığınmacı sorununun her geçen gün arttığı Türkiye’de yine bir yabancı tarafından skandala imza atıldı.
Türkiye’ye gelen veya yaşayan yabancı erkeklerin Türk milletini aşağıladığı videolara bir yenisi eklendi.
Son olarak "Manken" olduğunu belirten Lübnan uyruklu bir şahıs, TikTok'ta paylaştığı videoda skandal ifadeler kullandı.
Bob Harkal isimşi erkek, İstanbul'un en işlek noktalarından biri olan Taksim İstiklal Caddesi'nde yürürken çektiği videoda "Buradaki bütün kadınları 100 dolara alabiliriz. Bu da 50 dolarlık" dedi.
Kadınları "100 dolara satın alabileceğini" söyleyen şahıs, videoyu "Hiçbir şey kadınlardan daha değerli değildir" notuyla paylaştı.
Yeniçağ
Rektörlükten skandal mesaj: Erdoğan'ın mitingine katılın, kanıt sunun!
Mayıs 2025 enflasyon rakamları açıklandı
İzmir gerçekten CHP'nin kalesi mi?
RTE 'Böyle birini AKP'de 1 dakika tutmam' demişti, AKP'li başkan 'Bundan sonra oy veren en iyi hizmeti alacak, vermeyen en son alacak' dedi !
10 milyon TL'lik borç ödendi, komünist belediye kâr etti!