28 Mayıs 2013 tarihinde başlayan Gezi Parkı protestolarının üzerinden 12 yıl geçti. Eylemlerin 12. yıl dönümü nedeniyle Taksim meydanı abluka altına alındı.
İstanbul Valiliği Taksim'e çıkan metro istasyonlarını ulaşıma kapattı. Metro İstanbul sosyal medya üzerinden ulaşım engellenmesine karşı şu açıklamada bulundu.

"İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda bugün saat 15.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 YenikapıHacıosman Metro Hattımızın Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi girişi ve F1 TaksimKabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir."

Alınan önlemler kapsamında İstiklal Caddesi'ne çıkan tüm sokaklar da kapatıldı. Sokakların giriş ve çıkışlarına polis barikatları kuruldu.
Gerçek Gündem
CNN Türk, kazayı yorumlarken hükümeti eleştiren eski pilot Bahadır Altan'ı yayından aldı !784 izlenme
Gençlerin en beğendiği 10 siyasetçi belli oldu: Erdoğan İmamoğlu farkı dikkat çekti38 izlenme
31 Mart’ta sandığa gitmeyen 1.7 milyon kişi 23 Haziran’da ne yapacak?88 izlenme
İstanbul’da bir zehirlenme şüphesi daha! 13 yaşındaki Eren tavuk dönerden sonra hayatını kaybetti19 izlenme
Eczacıbaşı Dynavit, Vakıfbank'ı 3-2 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu33 izlenme
Araplar Ordu’da mülkiyet yarışına girdi!305 izlenme
Orhan Bursalı 'RTE’nin cemaatlerle dansı salt oy amaçlı değil, gönül ve inanç ilişkisi de var'140 izlenme
Kılıçdaroğlu şokta! Anketler Altüst Oldu! İmamoğlu ve Özel'in Yeni Partisi Yüzde Kaç Oy Alıyor?10 izlenme
Utanç fotoğrafı! Selçuk Kozağaçlı, babasının cenaze törenine kelepçeli götürüldü
MİT'in Suriye'de düzenlediği operasyonda PKK/YPG'ye ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin yer aldığı binaları vurdu!
Çalışan yılbaşında zam şoku yaşayacak
Velileri okul açılacak korkusu sardı!