Bunun gibi şuursuzdan memlekette çok var! 'Bana Mustafa Kemal'den bahsetme, Mustafa Kemal kim ya!'

233 izlenme 14 Eylül 2020
Reklamlar

Selman Öğüt'ün Mustafa Kemal Atatürk ve Atatürkçülük/Kemalizm için söylediği skandal sözlerin ardından Youtube üzerinden yayın yapan Kendine Muhabir kanalı kendilerine ait sosyal medya platformu Twitter üzerinden dikkat çeken bir röportajlarını paylaştı.

Söz konusu görüntülerde Kendine Muhabir kanalı mikrofonlarına konuşan Antalyalı bir vatandaşın "Bana Mustafa Kemal'den bahsetme, Mustafa Kemal kim ya" dediği ve muhabirin "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bahsedeyim" demesi üzerine " Tabi bahsedebilirsin. Müslüman bir adam, Ayasofya'yı açmış bir adam. Fatih'in vakfiyesini yerine getirmiş bir adam kötü olabilir mi ya?" şeklinde konuştuğu görüldü. 

Aynı vatandaş paylaşılan görüntülerde spor salonlarının arkasında FETÖ benzeri bir örgütün olduğunu da iddia ederken insanlara 'çıplak gezme'nin dayatıldığını iddia etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk düşmanı, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi! 'Yakında İktidarız!' lafıyla ordumuza saldırı arasında bağlantı var mı? 'Çözüm yoksa oy da yok' Kerem Kınık hakkında şaibeler bitmiyor: Bakanlık para aktardı 1000 liralık elektrik faturasına 41 liralık indirim!