Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilme süreci hem İsveç’te hem de Türkiye’de tartışılmaya devam ederken, aileden Türkiye’ye getirilmeleri karşılığında daha önce 26 bin dolar istendiği ortaya çıktı.
Emrullah Gülüşken, kızlarının çağrısı üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla Türkiye’ye getirilmiş, olay AKP tarafından siyasi malzemeye dönüşmüştü.
Olaya ilişkin tartışmalar sürerken; Sosyal medyada hem AKP üyesi hem de milyoner olduğu öne sürülen Emrullah Gülüşken’in kızı Samira Gülüşken’e ait dikkat çeken bir paylaşım ortaya çıktı. Semira Gülüşken paylaşımında, Konsolosluktan yardım istemesini öneren bir takipçisine cevap olarak Türkiye’ye getirilmeleri karşılığında kendilerinden 26 bin dolar istenildiğini söylüyor.
İşte o paylaşım:

https://abcgazetesi.com/isvecsovununaltindan26bindolarcikti102033
Artvin'de bir kişinin öldüğü saldırı sonrası gece yarısı açıklaması: Şirket bölgeden çekildi!22 izlenme
Erdoğan 23 Nisan geleneğini bozmadı bu yıl da katılmadı! 11 yıl oldu17 izlenme
TRT; dizilere, programlara ödediği ücreti 'gizli' tuttu!36 izlenme
İnce: 82 milyona kefilim, hiç kimse ezanı...337 izlenme
İstanbul'un farklı semtlerindeki vatandaşlardan Boğaziçi öğrencilerine destek!140 izlenme
İstismarcı Yusuf Ziya Gümüşel için dua isteyen AKP'li yöneticiden yeni hamle29 izlenme
Nahit Eren'den Arif Güran'a: "Bu size verdiğim ilk ve tek cevap"18 izlenme
Depremzedeler zor şartlarda yaşam savaşı verirken, Edirne'de atıl halde bulunan kamu lojmanı tavuk çiftliği oldu55 izlenme
Adıma sahte e-imza düzenlendi mi? BTK açıkladı, herkes e-Devlet’te sorgulamaya başladı
6 yaşında istismar edilen kadının abisinden itiraf! Yalanlama yaparken ağzından kaçırdı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanıktan kritik ifadeler: "Emniyet müdürleri mafyayla mekânlara çöktü"
Hatay depremleriyle ilgili korkutan açıklama