Anasayfa1
03 Haziran 2018 ( 272 izlenme )
Reklamlar

İTÜ'den çöpe atılan Atatürk portrelerine ilişkin açıklama

İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeki Mustafa Kemal Atatürk portrelerinin çöpe atıldığı ortaya çıkmıştı.

İTÜ konuyla ilgili açıklama yaparak, olayın "yangın riski oluşturabilecek eşyaların temizlenmesi" sonucunda olduğunu öne sürdü.

Sol'da yer alan habere göre; İTÜ açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Kimya Metalurji Fakültesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik çalışmalar sırasında elektrik pano odalarının depo olarak kullanılmaması ve orada yangın riski oluşturabilecek eşyaların temizlenmesinin gerektiği ilgili birimlere bildirilmiştir. Bu çalışma kapsamında bu mekanın temizliği esnasında orada korunan Atatürk resimlerinin başka bir yere kaldırılması gerekirken çöpe atıldığı Fakülte Dekanlığı tarafından tespit edilmiştir. Kabul edilemez bu durum karşısında Dekanlık ve Genel Sekreterlik tarafından derhal idari soruşturma başlatılmıştır."

https://www.birgun.net/haberdetay/itudencopeatilanataturkportrelerineiliskinaciklama218211.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rus ordusunun Ukrayna'nın Bucha kentinde bir sivili vurma anı ortaya çıktı! Bir vatandaş: "10 tane metroyu birden yapıyor, kreşler var, 100 bin öğrenciye burs veriyor, kent lokantaları. İstanbul emin ellerde, İmamoğlu'nun icraatlarını görmek istemiyorlar" Erdoğan’ın iftar ziyaretinde 'soba' detayı: Bakanın sözleri akıllara geldi AKP'li belediye başkanının kreş parası ile Kuran kursu yaptırdığı ortaya çıktı!