İYİ Parti’de Özlem Ural istifa etti. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük kendilerine istifayla ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadığını belirtirken, Özlem Ural’ın edevlet üzerinden partiden istifa ettiği belirtildi.
Edevlet üzerinden İYİ Parti’den istifa ettiği belirtilen Özlem Ural’dan ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Özlem Ural, İYİ Parti’nin Balıkesir’de kurulduğu günden bu yana Altıeylül İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, son yapılan genel seçimlerde ise ikinci sıra milletvekili adayı olmuştu.
"TURHAN ÇÖMEZ" İDDİASI
Öte yandan istifaya neden olan olayın Turhan Çömez’in Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı olduğu iddia edilirken, Ural’ın istifaya dair yarından sonra bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi.
Partinin birçok ildeki teşkilatlarında ve meclis üyeleri arasında yaşanan toplu istifaların ardından, 14 Mayıs seçimlerinde Meclis'e giren çok sayıda milletvekili de İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu.
BirGün
Soma Kömür İşletmeleri, Soma Katliamı'nda yaşamını yitiren maden işçisinin ailesine haciz işlemi başlattı!37 izlenme
Yük taşıyan at hastalandı ve sıcağa dayanamadı!33 izlenme
İzmir'de Boğaziçi eylemlerine destek veren öğrencilere eski AKP'li rektörlerden ceza yağdı!75 izlenme
Zeytinyağı fiyatlarında görülmemiş artış: Bir ayda yüzde 75 zam!27 izlenme
Üniversitede tepki çeken uygulama: İftar ve sahur dışında yemek yok41 izlenme
Levent Gültekin, AKP'nin istediği başkanlık sistemini mükemmel anlatıyor !1307 izlenme
İstanbul Beyoğlu'nda kız çocuklarının etek altı fotoğraflarını çeken Tacizci Afgan'dan polise ahlaksız teklif! 'Beni bırakın para vereyim'54 izlenme
Emekli maaşlarında düzenleme yapılacak mı? İşte Erdoğan'ın işaret ettiği tarih40 izlenme