İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğindeki Bilecik teşkilatında üst düzey ayrılıklar peş peşe yaşanırken, istifa eden isimlere yenileri eklendi.
Geçtiğimiz aylarda Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde istifa eden İyi Parti ilçe başkanının ardından 6 kişi daha istifa ettiğini açıkladı.
Son olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den Gölpazarı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Cihangirli, İYİ Parti Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Metin Berberoğlu, İlçe Başkan Vekili Recep Tuna, İlçe Başkan Yardımcıları Celal Sezgin ile Aziz Dönmez ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Fikret Yıldız görevlerinden ve parti üyeliklerinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.
Heyet, istifalarına ilişkin açıklamalarda bulunurken "Göreve geldiği günden beri egoist yönetim anlayışı ile hareket eden İl Başkanı Yusuf Paçacı ve sorunlarına kulak asmayan İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerine tepki amacıyla istifa ettik" şeklinde ifadelere yer verdi.

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Seyit Küçük, nisan ayında hem görevinden hem de partisinden istifa etmişti. Son günlerde ise 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti'den Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Göksel Aydın ile Bilecik Merkez İlçe Başkanı Hatice Yiler, iş yoğunluğu gerekçesiyle istifa ettiklerini duyurdu.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
2 can gittikten sonra kabloyu yerin altına almak akıllarına yeni geldi!40 izlenme
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu38 izlenme
Törende protokol krizi: YENİ Partili belediye başkanı arkasını döndü19 izlenme
YÖK'ten 'çarpıklık itirafı gibi' yalanlama: "0.5 fizik neti var, 64 bölüme daha yerleşebilirdi"31 izlenme
750 lirayı geçen elektrik faturası ikiye katlanacak26 izlenme
Dünyanın sayılı havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı'nın son hali!73 izlenme
İmamoğlu: "Allah'ın izniyle yine bu zorluğun altından hep birlikte kalkacağız"46 izlenme
İBB davasında 32. celse: Firari Murat Gülibrahimoğlu'nun AKP'yle bağını satır satır döktü!296 izlenme
Böylesi ancak filmlerde olur! İstanbul’da Suriyeli organ şebekesi çökertildi
CHP'li vekilin “Taşoz Adası” sorusuna, Bakan böyle yanıt verdi "Orası Yunanistan'a ait!"
Masallar küçükler uyusun büyükler uyansın diyedir
Bakan Şimşek: 420 binden fazla kapıyı çaldık, niyetimiz kira sözleşmelerini e-Devlet üzerinden yapmak