Anasayfa1
16 Şubat 2024 ( 36 izlenme )
Reklamlar

İYİ Parti’de toplu istifa: Ekrem İmamoğlu’yla ‘tam yol ileri’ diyoruz


İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar ve ilçe yönetimi, Ekrem İmamoğlu’na destek vereceklerini söyleyerek topluca istifa etti. Bayraktar, “Ekrem İmamoğlu’yla ‘tam yol ileri’ diyoruz.” dedi.



İYİ Parti’de başlayan istifa furyası yerel seçimlere az bir zaman kala da devam ediyor.

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla ilçe yönetimi ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu. Yerel seçimlerde İstanbul ve Zeytinburnu’nda işbirliğini savunan Bayraktar, İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan çıkan ‘Seçimlere hür ve müstakil girme’ kararı sonrası kalbiyle inatlaştığını belirtti.

‘EKREM İMAMOĞLU’YLA ‘TAM YOL İLERİ”

Bayraktar, sözlerine şöyle devam etti:

“Kalbim İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na tam destek verilmesinden yanaydı. Arkadaşlarımla yaptığım istişarelerden sonra 15 Şubat günü ilçe başkanı olarak birçok arkadaşımla beraber ilçe teşkilatındaki görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. 2019’dan beri İstanbul daha iyi olsun diye gecesini ve gündüzünü İstanbul’a adamış, emekleri ve vizyonuyla İstanbul hatta tüm ülkede teveccüh bulmuş Sayın Ekrem İmamoğlu’na arkadaşlarımla kayıtsız şartsız arkadaşlarımızla özlenen Türkiye idealleri doğrultusunda destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. Ekrem İmamoğlu’yla ‘tam yol ileri’ diyoruz.”


Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

GSS'de borçlar silindi ama nasıl? 'Ölü' borca af, canlıya zam! Gazeteci Murat Ağırel, Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil'in bahisten aldığı parayı açıkladı Ayasofya'da tuvalet ihalesini AKP'li isim kazandı! Hayalet havaalanında ot toplama ihalesi