31 Mart yerel seçimleri sonrası art arda istifaların yaşandığı İYİ Parti'de kurucu isimlerinden 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli de partisinden istifa ettiğini sosyal medya platformu X hesabından duyurdu.
Cinisli, şu sözlerle istifa etti:
"Hayatımda aileme onurla miras bırakacağım en anlamlı ünvan, Cumhuriyet tarihinin en baskıcı zamanında binlerce vatanseverin büyük emekleri olan, milyonlarca vatandaşımızın desteğini ve güvenini kazanmış İYİ Parti‘mizin kuruculuğudur.
Bugün ise maalesef Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu Bey’in şahsından bağımsız olarak partimin büyüme isteğine, ülküsüne, politik niyetine ve hedefine kefil olamıyorum.
Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti’mden büyük üzüntüyle istifa ettiğimi bilgilerinize sunarım.
Tüm değerli partili kardeşlerime, oylarıyla beni şereflendiren Erzurumlu kıymetli hemşehrilerime, Türkiye’nin her yerinden içten ilgilerini hiçbir zaman esirgemeyen aziz vatandaşlarıma gönülden şükranlarımı sunarım.
Ülke hepimizin. Allah’a emanet olun."
Kaynak: Gerçek Gündem
Düşünmeden evet ! Peki gerekçe ne ? 'Gerekçe yok, karıştırma ortalığı !'1421 izlenme
AKP’li vekilin Cumhuriyet paylaşımına tepki yağdı28 izlenme
Emniyetten ‘Migros eylemi’ açıklaması38 izlenme
AKP'nin 19 yıllık özelleştirme bilançosu: 4 bin 42 parselin satışına onay verdi!53 izlenme
Özgür Özel'den Beyazıt'ta 'diploma' çıkışı: "Diplomasız Erdoğan!"16 izlenme
Narin cinayetinde yeni gelişme: İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın evi arandı70 izlenme
Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un ikiz kardeşinin bacanağı da ihya olmuş14 izlenme
AKP’li meclis üyesinden tepki çeken Zeynep Şenpınar cinayeti yorumu: Özgürlük düşkünü bir kadın…79 izlenme