İyi Parti, AKP'nin 21 yıllık iktidarı süresince eğitim sisteminde yarattığı tahribatları vurguladığı videoda, depremzedelerin yerleştirileceği belirtilerek yurtlardan çıkarılıp uzaktan eğitime zorlanan üniversite öğrencilerinin eylemleri, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile akademisyenlerinin direnişlerine, atanamayan öğretmenlerin isyanına ve yoksulluk nedeniyle eğitime ulaşmakta zorluk yaşayan çocuklara dikkat çekildi.
21 YILDA EĞİTİMİN GELDİĞİ NOKTAYA DİKKAT ÇEKİLDİ!
Eğitimin, alınan karar ve uygulanan AKP politikaları ile niteliksizleştirildiğine, öğrencilerin eğitim düzeyinde gerileme yaşandığına yönelik veriler de videoda yer aldı.
Öte yandan videoda, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitimcilere ve öğrencilere yönelik skandal ifadeleri de hatırlatıldı.
İşte İYİ Parti hesabından paylaşılan o video...
KRT
İzmir Valiliği’nden vakaların arttığı mahalle hakkında açıklama!
Küçükçekmece’deki 3 katlı binanın çökme anı kamerada
Okulları dezenfekte etmek isteyen Mansur Yavaş’a engel!
Eski AKP'li vekil "Parayla devlet kadrosu satılıyor!"
Narin cinayetinde flaş gelişme: Ramazan Atasoy tutuklandı!
Sağlıklı Kemikler İçin 5 Önemli Adım: Kemik Erimesine Karşı Koruyucu Öneriler
Emekli amiralleri böyle tehdit etti! AKP'li isimden silah şovu!
İBB’den Okçular Vakfı’na 1.2 milyonluk yardımın belgesi ortaya çıktı!
Fahrettin Altun fena yakalandı: AKP'nin sloganı CHP'li belediyeden çalıntı çıktı!