Home
24 Temmuz 2018 ( 214 izlenme )
Reklamlar

İYİ Parti’nin FETÖ önergesi AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi!

FETÖ ile mücadelede sık sık gündeme gelen siyasi yapılanma bir kez daha Meclis'in gündemine geldi. İYİ Parti'nin 19 Temmuz'da Meclis'e sunduğu FETÖ'nün siyasi ayağının araştırmasıyla ilgili önerge, AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

FETÖ’nün siyasi yapılanmasına yönelik girişim AKP ve MHP’nin engeline takıldı. İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, 19 Temmuz’da FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılması için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını istedi. Çıray bu doğrultuda Meclis Başkanlığı'na bir önerge sundu. Genel Kurul’a gelen önerge AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

FOTOĞRAFLAR: ZEKERİYA ALBAYRAK

FOTOĞRAFLAR: ZEKERİYA ALBAYRAK

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Teklifin reddedildiğini İYİ Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Ağıralioğlu yayımladığı mesajında, “FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasına dair verdiğimiz araştırma önergemiz Ak Parti oylarıyla reddedildi. Seçim meydanlarında atılan onca iftiranın hilafına iktidardaki arkadaşlarımızın bu tutarsızlığını da aziz milletimizin vicdanına havale ediyoruz” ifadelerini kullandı.

yavuztwitter

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/iyipartininfetoonergesiakpvemhpdenreddedildi2536622/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hazinenin hortumları müteahhitlere bağlandı: 3 yıllık yatırıma 25 yıl garanti! Bakan Koca açıkladı: 22.345 yeni vaka tespit edilirken, 118 kişi hayatını kaybetti, 32.364 kişi sağlığına kavuştu! İntihar eden müftünün eşi konuştu: “Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?” Diyarbakır’da sarıklı cübbeli şekilde Pakistan, Afganistan ve İran uyruklu bazı kişiler, ‘cihad’ adı altında AKP’ye oy isteyince esnaflardan dayak yedi!