FETÖ’nün siyasi yapılanmasına yönelik girişim AKP ve MHP’nin engeline takıldı. İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, 19 Temmuz’da FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılması için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını istedi. Çıray bu doğrultuda Meclis Başkanlığı'na bir önerge sundu. Genel Kurul’a gelen önerge AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.
FOTOĞRAFLAR: ZEKERİYA ALBAYRAK
SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Teklifin reddedildiğini İYİ Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Ağıralioğlu yayımladığı mesajında, “FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasına dair verdiğimiz araştırma önergemiz Ak Parti oylarıyla reddedildi. Seçim meydanlarında atılan onca iftiranın hilafına iktidardaki arkadaşlarımızın bu tutarsızlığını da aziz milletimizin vicdanına havale ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Ensar Vakfı’na yumurtalı protesto… ‘Doğalgaz el yakıyor! Paramız Ensar’a gidiyor!’124 izlenme
AKP’li belediye trilyonluk parkı imara açtı! Anında sudan ucuza satışa çıkardı24 izlenme
Cenaze tartışması: ‘Sizin acınız benim acımdan daha değerli değil’68 izlenme
'Mutabakat sağlandı' iddiası: Asgari ücretle ilgili son rakam açıklandı85 izlenme
Hendek faciası davasında mahkeme Yargıtay'a uymadı: Fabrika sahibi Yaşar Coşkun'un tahliyesine aileler isyan etti!15 izlenme
Bilirkişi soruşturmasında gazetecilere 14 yıla kadar hapis istemi!19 izlenme
Seçmenden AKP’ye büyük darbe! Anket sonuçları ortaya çıktı23 izlenme
Balıkesir’den havalanan F-16 savaş uçağı düştü: Pilot şehit oldu19 izlenme
Pençe Harekatı bölgesinden acı haber! 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralı
Erdoğan iki farklı göçmen açıklaması yaptı ama vatandaş soruyor: "Sınırları açmışlar, gelen gelene… Türkiye yolgeçen hanına döndü… Nereye kadar?"
Farelerle yaşayan insanlar var
Geçiş garantisi var, maaş zammı yok