Genel Başkan Meral Akşener’in “Hür ve müstakil” ifadeleriyle tarif ettiği herkesten ayrı siyaset yapma kararının ardından İYİ Parti’deki yaprak dökümü sürüyor.
İYİ Parti’den istifa eden bağımsız İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Onur Çukurlu’nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından dile getirilen “İstanbul İttifakı”na destek için partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Özkan, “İYİ parti Üsküdar Meclis Üyesi Sn. Onur Çukurlu, Kurucu İlçe Başkanı Sn. Mehmet Keskin ve arkadaşlarıyla beraber İstanbul İttifakından yana tavır koyarak partiden istifa ettiler” ifadelerini kullandı.
Tele1
Canan Kaftancıoğlu: 7 yıl önce yazdıklarım İstanbul kaybedilince mi suç oldu?114 izlenme
NASA Başkanı, Meksika'da sergilenen "uzaylılar" ile ilgili konuştu: Elimizde görüntüler dışında herhangi bir veri yok30 izlenme
İşte İmamoğlu'nun tarihi diploma savunmasının tam metni! "Okuyun okutun" deyip paylaştı15 izlenme
Anayasa Mahkemesi’nden Suriyelilerle ilgili kritik kararlar!58 izlenme
Millet İttifakı arayı açıyor!44 izlenme
Eski Emniyet müdürleri Sabri Uzun ve Hanefi Avcı’nın hakları iade edildi38 izlenme
Sosyal medyada açık açık adam vuracak birini arıyorlar! Her şeyi parayla yaptırıyorlar20 izlenme
2018’de dakikada 2 kişi işsiz kaldı141 izlenme