Yerel seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, adaylıktan çekildiğini duyurdu.
Cumhriyet’te yer alan habere göre; Bucak, CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek verecek.
Bucak, yaptığı açıklamada “2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum. Ancak İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm. Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 5 Mart itibarıyla İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum” ifadelerine yer verdi.
Tele1
Kızılay'ın yeni başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Menzilci çıktı360 izlenme
Afgan kaçaklar ülkeye nasıl girdiklerini röportaj vererek anlattı, rahatlıkları pes dedirtti!72 izlenme
Fiyatı görenler isyan ediyor: "Ağlıyoruz artık"53 izlenme
Bu fotoğraf 20 milyon ödüllü terörist dolu39 izlenme
İmam olduğunu unutup siyaset yaptı: CHP'yi böyle hedef aldı!45 izlenme
Türkçe konuşulmasını yasakladığı iddia edilmişti… BMW’den cevap geldi72 izlenme
Tek bilete çıkan Milli Piyango ikramiyesi kıyameti koparttı! 'Kolombiya' iddiası gündemde!56 izlenme
Süleyman Soylu'nun iddialarına İBB'den resmi yanıt59 izlenme