Yerel seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak, adaylıktan çekildiğini duyurdu.
Cumhriyet’te yer alan habere göre; Bucak, CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek verecek.
Bucak, yaptığı açıklamada “2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum. Ancak İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm. Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 5 Mart itibarıyla İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum” ifadelerine yer verdi.
Tele1
Minnettarız Atatürk: Medeni Kanunu'nun yürürlüğe girmesinin 94. yıl dönümü99 izlenme
Irak'ın Kuzeyinde 6 askerimiz daha şehit oldu37 izlenme
CHP harekete geçti: Kayyum kararının kaldırılması için mahkemeye başvurdu7 izlenme
Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan'ın paylaşımı tepki topladı39 izlenme
Sol bitiyor sağ başlıyor: Erdoğan'ın sessizliğine tepkiler çok sert15 izlenme
Türk ekonomisi AKP'nin 20. yılında çöküş yaşıyor! 2002: Çeyrek altın 20 TL, 2022: Kabak 20 TL!37 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı’na seslendi: "Kadınları tanımıyorlar"27 izlenme
Alkol ve sigaradan toplanan vergi dudak uçuklattı!29 izlenme