İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ Halk TV'de katıldığı bir programda, "AKP ile HDP'nin nasıl ortaklık yaptığı Andımız konusunda meydana çıktı" açıklamasını yaptı.
İYİ Partili Ümit Özdağ 'çözüm süreci' olarak adlandırılan süreçte verilen askeri kaybın Kıbrıs harekatında bile verilmediğini söyleyerek, "Sayın Erdoğan tek bayrak tek devlet diyorlar. Burası tekiye isimli bir devlet mi? Bu ülkede yaşayanlar tek milleti mi? PKK'yla yapılan süreçte Valilere, ‘Sizi rahatsız eden olursa, bize haber verin' diyorlardı. Ve ardından görevden alıyorlardı. Bu sürecin ardından o ilçeleri almaya çalıştığımız dönemde, 600 şehit verdik. Biz Kıbrıs'ta bile 600 şehit vermedik" ifadelerini kullandı.
"AKP'NİN İKİ ORTAĞI VAR BİRİ HDP DİĞERİ MHP"
Ümit Özdağ, "HDP'yle olan AKP ittifakı ‘Andımız' konusunda ortaya çıktı. Seçimlere girerken, MHP'yle bozuşmuş gibi yapıyorlar. Bu hareket AKP'nin kaybettiği Kürt vatandaşların oylarını geri alma çabası ve MHP'nin milliyetçi oyları konsolide etme çabası. Aslında AKP'nin 2 ortağı var: Bir ortağı MHP, bir ortağı HDP" diyerek gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.
"FİİLİ BAŞKAN YARDIMCISI DAMAT"
Özdağ, "Türk halkı şunu kendine sorsun, Erdoğan yüzde 51'den fazla oy alsa, bu kadar terör mücadelesi mi yapılırdı? Yoksa Dolmabahçe'deki tablo devam mı ederdi? Türkiye Cumhuriyeti devleti tarihin en zayıf anından geçiyor. Ne anlamda bürokratik anlamda. Bugün yapılan dostlar alışverişte görsün konferansında, rejimin fiili başkan yardımcısı olan damadı da gördük. Bir haneden yapısı oluştu. Yıllardan beri bu devlet için çalışmış emektar bürokratlar tekrar mülakata alınıyorlar" diyerek sözlerini sonlandırdı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/hdpvemhpakpninortagih113034.html
Türk Bayrağı, Atatürk ve Özgecan Aslan hakkında sapıkça paylaşımlar yapan şüpheli yakalandı!82 izlenme
İmamoğlu’ndan sokak canlıları talimatı: “Eylül’de çalıştay, Ekim’de manifesto”74 izlenme
OSTİM’de üretim tesisleri artık otopark!192 izlenme
Kart sahipleri dikkat! ATM’den para çekmeseniz de ücret kesilecek: İşte bedava yöntemi…26 izlenme
AKP'nin kurucu isminden olay sözler! 'Partide görev alanların ve o yönetimde görev alanların % 80'i hatta % 90'ı ileride itirafçı olacak!'62 izlenme
Ankara’da bir Afgan, elinde bıçakla yarı çıplak halde caddede dehşet saçtı!45 izlenme
CHP’li İnce: Ankara’dakiler İstanbul’a, İstanbul’dakiler Ankara’ya aday gösteriyor217 izlenme
AKP'li Cevdet Yılmaz 'Artık çok sesli bir medyamız var' deyince, sunucu dayanamayıp güldü !2212 izlenme
Bir günde iki erkekle birliktelik yaşayan genç kız, doktor kontrolüne gidince şaşkınlığa uğradı
İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan bir kadın iki çocuğuyla beraber evin balkonundan atladı.
Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldı
Beylikdüzü’nde minibüste taciz iddiası: Pusu kurup dövdüler, polis ellerinden zor aldı!