İzmir’de gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle Konak ilçesi Alsancak Mahallesi’nde iki kişi elektrik akımına kapıldı. Sağanak esnasında yağmur suyunun yükseldiği Enver Dündar Başar Sokak’taki yolun karşısına geçmeye çalışan Özge Ceren Deniz henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapılıp yere düştü.
Elektrik akımına kapılan kadına yardım etmek isteyen İnanç Öktemay da akımdan etkilenirken hayatını kaybetti.
Öktemay’ın 2014 yılında, “Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın” şeklinde yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Tele1
İsa Aras Mersinli'nin 'Silahlar sandıkta kilitli' diyen polis babasını yalanlayan görüntüler!498 izlenme
İşsizlik derdi aynı! Kuyruk, haremlik-selamlık!165 izlenme
'Sağlık'ta gelinen son nokta! Para yok 112'ye kasko da yok!58 izlenme
Cumhurbaşkanlığı’nın 2022 planı! ‘Helal muayene’ başlıyor!55 izlenme
Havacılık Üniversitesi'ne Arap Dili Ve Edebiyatı Profesörü Atandı57 izlenme
Sokak röportajlarıyla bilinen Arif Kocabıyık tutuklandı32 izlenme
Vatandaşın kaygısı ekonomi: "Seçimden önce 'Gaz bulduk, petrol bulduk' seçimden sonra zam... Asıl zamları yerel seçimden sonra bekliyorum"52 izlenme
İmamoğlu: "Bu utancı tarihe gömeceğiz"47 izlenme