Cumhuriyet Halk Partsi (CHP) Cumhurbaşkanı aday adayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 87 kişi ile birlikte gözaltına alınmasına yönelik tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.
Türkiye'nin dört bir yanında yurttaşlar sokaklara çıkarak İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto ediyor.
İzmir’de valiliği 5 günlük eylem yasağına rağmen, bir araya gelen üniversite öğrencileri Bornova ilçesindeki Büyükpark’ta bir araya geldi.
AKP İzmir İl Binasına yürümek isteyen öğrenicilere polis TOMA ile müdahale ediyor.
Tele1
“Cumhur İttifakı dışındaki adaylara oy vermek caiz değil” diyen Cübbeli Ahmet’in sandığından CHP çıktı
Avustralya Merkez Bankası 12 yıl sonra faiz artırmaya karar verdi
İhaleyi AKP'den aday olan isim almıştı, Çukurova Havalimanı yatırımına devlet teşviki!
AKP’li belediye, 30 aracı 3 aylığına 988 bin TL’ye kiraladı!
Çığrından çıkan Türkiye: Küçükçekmece’de bir çocuk daha cinsel saldırıya uğradı!
Sedat Peker fena patladı! SADAT'çılara böyle seslendi: "Namusunuz yok. Sizin gücünüz silahsız garibanlara yeter"
Tarikat yurdundaki istismar skandalında iğrenç gelişme: Süleymancılar olayı kapatmak için ailelerle pazarlık yapmış!
Ankara'da kaybolan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'den acı haber
Korkutan gıda krizi uyarısı! "Erdoğan çiftçinin halini hiç umursamıyor"
Son anketten dikkat çeken sonuçlar! İktidara yakın yazar açıkladı
Mahkemelerin aldığı bazı kararlardan yargı mensupları da rahatsız "Olayları izlediğimizde biz de ‘Bu nasıl tutuklanmaz?’ diyoruz"
AKP'li belediyenin milyonlarca lira harcayıp yapımını başlattığı başkanlık binasının inşaatı yarım kaldı
Erdoğan endişeli: Önünde üç başlık var
Kılıçdaroğlu "Ecevit, Apo’nun yakalandığını Rahşan Hanıma bile söylememişti. 13 şehit için neden yas ilan edilmedi?"