Cumhuriyet Halk Partsi (CHP) Cumhurbaşkanı aday adayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 87 kişi ile birlikte gözaltına alınmasına yönelik tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.
Türkiye'nin dört bir yanında yurttaşlar sokaklara çıkarak İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto ediyor.
İzmir’de valiliği 5 günlük eylem yasağına rağmen, bir araya gelen üniversite öğrencileri Bornova ilçesindeki Büyükpark’ta bir araya geldi.
AKP İzmir İl Binasına yürümek isteyen öğrenicilere polis TOMA ile müdahale ediyor.
Tele1
MSB S-400'lerin neden kullanılmadığını açıkladı
Bakan Koca, corona verilerini açıkladı: 29.104 yeni vaka tespit edildi, 32.119 kişi sağlığına kavuşurken, 216 kişi hayatını kaybetti!
29 Ekim Kutlamaları için hoparlörlerden Ulu Önder Atatürk’ün sesinin yayınladığı esnada, çarşaflı bir kadın böyle bağırdı: “Kâfirler için yaşasın cehennem”
"Erdoğan'ın Eliyle Ege'de 9 Adamız Daha Gitti"
Türk-İş: "Yoksulluk sınırı ilk kez 10 bin TL’yi aştı"