Kaan Sekban Diyanet’in fetvasıyla dalga geçti!

45 izlenme 28 Temmuz 2022
Reklamlar

Tiyatro oyuncusu Kaan Sekban Diyanet’in “Fiyatları belirleyen Allah’tır” fetvasıyla dalga geçti.



Diyanet’in Din İşleri Yüksek Kurulu, fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, “Ticarette kâr haddi var mı” sorusu üzerine “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır” fetvası tartışılmaya devam ediyor. Oyuncu Kaan Sekban’ın bu açıklamadan sonra çektiği video gündem oldu.

Sekban, yayınladığı videoda bir şirketteki çalışma ortamını canlandırdı. Skeçte, Sekban kendisinden zam isteyen çalışana “Artık fiyatları Allah belirliyor maaşları da biz bu konuya karışamayız. Allah’la aranıza giremeyiz” yanıtını verdi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TÜGVA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin arazisini işgal edip otopark yaptı! Beslenme çantası yüzde 102 zamlı Peker’in gündeme getirdiği otel sahibi sessizliğini bozdu! CHP'den AKP dönemine ait intihar raporu: "Geçinemiyorum" diyen binlerce kişi canına kıydı