9 Ağustos 2016 yılında Sabah gazetesinin tesettür giyim firması Modanisa'nın FETÖ'cü olduğuna yönelik yaptığı bir haberi paylaşan Hilal Kaplan, firma için boykot çağrısında bulunarak, "Ünlü tesettür giyim sitesi ModaNisa FETÖ’cü çıktı #boykot" diye yazmıştı.
5 DANIŞMANDAN BİRİ...
3 yıl önce Modanisa'nın FETÖ'cü olduğunu belirtip, "boykot" çağrısında bulunan Hilal Kaplan'ın, firmanın haftaya düzenleyeceği moda etkinliğinin danışmanı olması dikkat çekti.
2021 Nisan tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte danışman komitesinde 5 isim yer alıyor. Bu 5 isim arasında Hilal Kaplan'ın da yer aldığı fark edilirken, Kaplan, hükümet medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
Hükümete yakın yazarlardan Cemile Bayraktar, sosyal medya hesabından Hilal Kaplan'ın danışmanlığı için, "Harika" derken, "Sen 'başörtülülerin modacı, fenomen' olmasını eleştiren yazı yaz ekmek ye, sonra otur moda danışmanı ol, ekmek ye... Afiyet olsun tabi okurları bunları yiyorsa bize ne" diyerek çok sert bir eleştiride bulundu.
İşte Hilal Kaplan'ın Modanisa'da danışman olması:


https://halktv.com.tr/gundem/kabatasyalancisininbirskandalidahaortayaciktidunfetocude390417h
TELE1'in avukatı Bilgütay Hakkı Durna: “Bir dizi hukuksuzlukla ve açıklanamaz durumlarla karşı karşıyayız”19 izlenme
Zehir soluyan termik santrallerin altından medya patronu çıktı!231 izlenme
Foça’da CHP’nin itirazıyla 633 kursiyer seçmenin kaydı silindi!169 izlenme
Osman Kavala tutuklandı!81 izlenme
Putin'in 'durdurulamaz' füzesi Ukrayna'yı vurdu! Gökyüzünü yarıp gidişi görüntülendi62 izlenme
Taksici Erdoğan'a 'açız' deyince hemen korumalar devreye girdi !965 izlenme
Kılıçdaroğlu isim vererek CHP'li milletvekilini hedef gösterdi13 izlenme
Washington Post'tan skandal 'aşılandım' videosuna yorum “Sömürge zihniyetini andırıyor"54 izlenme