İstanbul’un Kadıköy ilçesi Koşuyolu Mahallesi’nde bulunan Karacaahmet Mezarlığı yanındaki Darüşşafaka’ya ait araziye Taşyapı tarafından yapılmak istenen 600 odalı otel projesi 2017 yılında iptal edildi. O tarihten bu güne kadar geçen süreçte otelin temeli için açılan çukur su topladı ve göle döndü. İnternetteki harita uygulamalarında da alanda iş bilmezlik ve talan düzeni nedeniyle oluşan gölün görülmesi mümkün.

Gündem olan su dolu çukur drone ile görüntülendi. Görüntülerde kazı yapılan çukurun büyük bölümünün suyla dolduğu görülürken, su motoruyla suyun tahliye edilmeye başlandığı da görüldü.
Tele1
Vatandaştan mutfak tüpüne gelen zamma tepki: "Zam, durmadan zam, nereye kadar zam yapacaksınız? Utanmasak yarım tüm isteyeceğiz, utanıyoruz"32 izlenme
İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da düzenlenen koronavirüs toplantısına çağrılmadı69 izlenme
Ya bu görüntüler yalan ya da açıklanan Suriyeli Afgan sayısı! Her yer Afgan ve Suriyeli kaynıyor42 izlenme
Metrolara paralel yapı geliyor!57 izlenme
Suç örgütü gençleri ağlarına böyle düşürmüş!22 izlenme
Yargı iki kez “Dur” dedi, AKP’li belediye dinlemedi53 izlenme
'Mesih' olduğunu iddia eden Mezarcı: Tesettüre uyma mecburiyetini kaldırıyorum198 izlenme
İmamoğlu tam İstanbul'un nasıl soyulduğunu rakamlarla anlatırken, Ahmet Hakan 'süre doldu programı kapatıyoruz !'2805 izlenme