Marmaris Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Armutalan Mahallesi'nde 2 Haziran'da bir restoranda meydana gelen kadına şiddet görüntülerinin kabul edilemez olduğu belirtildi.
Açıklamada, "Kadına yönelik her türlü şiddet davranışının karşısında, devletimizin kararlı duruşu vardır. Söz konusu olaya karıştığı tespit edilen 5 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. İşletme ve çalışanlarla ilgili adli ve idari soruşturma titizlikle sürdürülmekte olup, gelişmeler tüm yönleriyle yakından takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.
Marmaris Belediyesinden yapılan açıklamada ise kadına yönelik şiddet görüntülerinin de yer aldığı sosyal medya paylaşımları sonrasında belediye birimlerinin harekete geçtiği kaydedildi.
Ekiplerin yaptığı çok yönlü incelemeler ve denetlemeler sonrasında işletmeye Kabahatler Kanunu kapsamında çeşitli cezalar uygulandığı bildirilen açıklamada, şunlar paylaşıldı:
"Para cezalarının yanı sıra tüm olumsuzluklar değerlendirilerek işletme mühürlenmiştir. Marmaris Belediyesi olarak hem kamu düzenini hem de ilçemizin turizm değerini korumaya kararlıyız. Kentimizin turizm imajını zedeleyen olaylara ve ilçemize zarar verecek her türlü davranışa karşı tavizsiz duruş sergilemeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin huzurunu bozan hiçbir duruma ve kişiye müsamaha göstermeyeceğiz."
halktv.com.tr
ABD'ye giden Erdoğan, otelin önündeki çılgın kalabalığı selamladı !965 izlenme
İYİ Parti kongresini merkez medyadan hiçbir kanal yayınlamadı!187 izlenme
DSP lideri Önder Aksakal iyice şaşırdı: "Deniz Gezmiş bugün olsaydı Erdoğan'a oy verirdi"28 izlenme
Emeklilere yüzde 25 zam kabul edildi27 izlenme
CHP'de kritik '30 Haziran' kararı: Tüm gözler Ankara’da23 izlenme
Örtülü ödenekte inanılmaz artış!135 izlenme
Ali İsmail Korkmaz'ın darp görüntülerini silen bilirkişiye iyi hal indirimi!127 izlenme
Binali Yıldırım'dan itiraf ! 'Biz para yağmur gibi yağarken sanki hiç ödemeyecekmiş gibi bol bol almışız, geri ödeme zamanı gelince 'nereden çıktı bu' demeye başlamışız !'311 izlenme