Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından tabancayla öldürülen satış danışmanı Mervegül Bayer’in (31) cenazesi toprağa verildi. Bayer’in cenazesini kadınlar taşıdı.
Olay, dün sabah saatlerinde ilçenin Yenice Mahallesi’ndeki hemzemin geçidin yakınlarında meydana geldi. Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa Yıldır, 1 yıl önce boşandığı ikinci eşi Mervegül Bayer ile konuşmak için buluştu.

Mervegül Bayer
MERVE'Yİ BAŞINDAN VURUP İNTİHAR ETTİ
Bir süre konuşan Yıldır ile Bayer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldır, beylik tabancasıyla Mervegül Bayer'in başına ateş etti. Mustafa Yıldır, daha sonra aynı tabancayla kendi başına ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Yıldır'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Özel bir şirkette satış danışmanı olarak çalıştığı belirtilen Mervegül Bayer ise ambulansla hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi. Bayer ve Yıldır'ın cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.

CENAZESİNİ KADINLAR TAŞIDI
Mervegül Bayer’in cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Tarsus’un Yenice Mahallesi’ne getirilen Bayer’in cenazesi Yenice Mezarlığı’na götürüldü.
Bayer’in tabutu, cenaze namazının ardından kadınlar tarafından omuzlara alınarak mezara taşındı. Kadınların alkışları eşliğinde Mervegül Bayer’in cenazesi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Yıldır
Mustafa Yıldır’ın cenazesi ise bugün Tarsus'ta toprağa verilecek.
Sözcü
Malta hükümetinden ‘Atatürk’ kararı37 izlenme
Koltuk krizi Ankara'ya uzandı... Aile fotoğrafında 'köşe kapmaca' oynadılar20 izlenme
Murat Ağırel'in avukatından skandal iddia!197 izlenme
Oyların tutulduğu salona AKP kamyonet getirmiş!1035 izlenme
Dinayet'te skandal FETÖ referansı! Atatürk'ün adını ağızlarına almıyorlardı40 izlenme
Narin cinayetinde tutuklu eniştenin ifadesi ortaya çıktı: "Pişmanım!"53 izlenme
"Para'dan Atatürk'ü sildiler" diyen Erdoğan'a CHP'den yanıt134 izlenme
Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada açıkladı: Dananın kuyruğu 4 Ocak’ta kopar63 izlenme
Meclis'te Atatürk tişörtü sakıncalı görüldü! Atatürk tişörtlü vatandaşın mont giyince girmesine izin verildi
Bakan Koca açıkladı: 14.380 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.208.652’ye, can kaybı da 20.881’e yükseldi!
CHP'li isim canlı yayında açıkladı 'AKP'li bürokratlar gizli gizli yolsuzluk dosyaları getiriyorlar! Burada söylerim ama yazık olur zavallılara'
AKP’lilerin zamları küçümsemesi vatandaşı çileden çıkarttı!