Home
21 Mart 2021 ( 46 izlenme )
Reklamlar

Kadınlardan ‘İstanbul Sözleşmesi için ses çıkar’ çağrısı


Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla feshedilen İstanbul Sözleşmesi için her gün saat 21.00’de ses çıkarma eylemi çağrısı yaptı.



İstanbul Sözleşmesi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla feshedilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu, sözleşme için eylem çağrısı yaptı. "En çok şiddete uğradığımız evler de mücadele alanlarımız, saat 21.00’de her pencerede ses çıkarıyoruz" denilen çağrıda, şu ifadeler kullanıldı: "#İstanbulSözleşmesi’ne sahip çıkmaktan, hayat da karar da biz kadınların demekten vazgeçmiyoruz, bizim için her gün isyan! En çok şiddete uğradığımız evler de mücadele alanlarımız, saat 21.00’de her pencerede ses çıkarıyoruz, etiketle paylaşıyoruz. Elden ele yayalım mı?"  


https://abcgazetesi.com/kadinlardanistanbulsozlesmesiicinsescikarcagrisi382102

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'dan seçim tarihi açıklaması: "Bizim için sorun yok" CHP Taksim’e alınmadı! Çöp poşetinden çıkartıp takmışlardı: Dilan ve Engin Polat'ın düğünde taktığı paralar sahte çıktı iddiası 2 gün önce tahliye edilmişti: Ogün Samast'a hapis yolu göründü