CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in ve il yönetiminin görevden alınması, Gürsel Tekin'in ise kayyum olarak atanmasının ardından dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Son olarak Gürsel Tekin, pazartesi günü İstanbul İl Başkanlığı'na gideceğini belirtmiş, ardından beraberinde yer alacak isimlere ilişkin, "Yanımda daha önceki il başkanlarımız Ali Özcan, Berhan Şimşek, Cemal Canpolat, Canan Kaftancıoğlu ve ben olacağım, hep birlikte gideceğiz" demişti.
Tekin ayrıca Kaftancıoğlu'nun gitmesinin kesin olup olmadığı yönündeki soruya ise, Kaftancıoğlu'nun çok yakın bir akrabasının Ordu'da ciddi bir rahatsızlık içerisinde olduğu, Kaftancıoğlu'nun da Ordu'da olduğu, eğer hastalık nedeniyle ciddi bir sorun olmazsa Kaftancıoğlu'nun da pazartesi günü il binasına gideceğini yanıtını vermişti.
Canan Kaftancıoğlu'nun basın danışmanı Can Poyraz, Kaftancıoğlu'nun pazartesi günü Gürsel Tekin ile birlikte CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına yürüyeceğine yönelik iddiayı kesin bir dille yalanlayarak, "Canan hanımın pazartesi günü Gürsel Tekin ile birlikte CHP İstanbul İl Binası'na hareket edeceği iddiası tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.
Sözcü
Yargıtay üyesi 'harem-selamlık' etkinlik yapacak!90 izlenme
Emekli maaşından kaç para eksildiğini açıkladı: Asgari ücretlinin vay haline7 izlenme
Varlık Fonu devreye girdi hükümete yakın müteahhitler geldi, 3.7 Milyar TL'lik sözleşme imzalandı!100 izlenme
İBB’nin Taksim’deki Cumhuriyet takına suç duyurusu19 izlenme
Yarın tahliye için karar verilecek! MASAK raporu Dilan Polat’ı kurtaracak mı?26 izlenme
CHP, Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı, Meclis’te ipler gerildi!40 izlenme
Tarkan’dan Atatürk ve Cumhuriyet’in 100. yılı için marş!36 izlenme
HKP'den Binali Yıldırım hakkında suç duyurusu!965 izlenme
Koronavirüs ile mücadele devam ederken Türkiye'de 'doğal ölümlerin' sayısı neden arttı?
Yerlikaya'ya vatandaşlık verilen yabancı uyruklu kişilerin sayısı soruldu; 'yönetmeliğe göre yürütülmekte' diyerek geçiştirdi!
102 yıl önce o söz bir ulusun kaderini değiştirdi: Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Özgür Özel’den emekliye zam sözü