CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, koruma tahsisinin yine kaldırıldığını duyurdu. Sosyal medya platformundan açıklama yapan Kaftancıoğlu, artık İçişleri Bakanlığı, koruma tahsis etse de kabul etmeyeceğini söyledi.
Paylaşımında "İç! İşleri Bakanlığı; papatya falına çevirdiği koruma tahsisini kaldırmış yine" diyen Kaftancıoğlu, "Baştan söyleyeyim tahsis etseniz de kabul etmeyeceğim artık. Yoğun çalışma tempoma rağmen bir gün bile sızlanmadan işini en iyi şekilde yapanlara sonsuz teşekkür! Söz, #3600EkGösterge hakkınız" ifadelerini kullandı.
Devletin akıl, ahlak ve adaletle yönetildiğini söyleyen Kaftancıoğlu, "Çok az kaldı. Devleti babalarının çiftliği gibi gören, görmekle kalmayıp o şekilde yönetenlerden, önce sandıkta sonra hukuk karşısında öyle bir hesap soracağız ki göreceksiniz tüm dünyaya örnek olacak!" dedi.
halktv.com.tr
Köylüler Valiyi yuhaladılar, AKP ve Süleyman Soylu'yu suçladılar !587 izlenme
Erken seçim tartışmaları gündemde. Peki anketler ne diyor?1579 izlenme
Organ ticareti yapan Suriyelilere iyi hal indirimi!37 izlenme
Hakkında FETÖ soruşturması yürütülen isim Erdoğan'ın imzasıyla bakan yardımcısı oldu!233 izlenme
Kanal İstanbul güzergâhındaki tarım arazileri imara açılıyor!61 izlenme
İzmir'de grev beşinci gününde: Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan flaş açıklama29 izlenme
Narin Güran davasında verilen cezalara Bakan Göktaş’dan açıklama51 izlenme
Sinan Ateş'in ablasından istifa eden MHP'liye uyarı: 'Yakında size de aynısının yapılacağını bilmenizi isterim'42 izlenme