Kahramanmaraş'ta aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.
Olay, merkez Dulkadiroğlu ilçesi Elmalar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki aile, oy verme esnasında birbirleri ile karşılaştı. Oy verme işlemi sırasında çıkan tartışma büyüyerek taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken, kavga vatandaş tarafından cep telefonu ile anbean görüntülendi.
Kavga sonrasında bölgeye jandarma ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Kavgaya, biber gazı ile müdahale eden jandarma ve çevik kuvvet ekipleri, mahallede yeni bir kavganın yaşanmaması için alanı güvenlik önlemi aldı.
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHA
sondakika.com
Devlet varken Ahbap’a gerek yoksa, bunlara ne gerek var?58 izlenme
Seçim öncesi sessiz sedasız durdurulduğu ortaya çıktı: 4 milyon kişi 1 Nisan'da hayatın gerçekleri ile tanışacak44 izlenme
CHP'li belediyelere bağış yapanlar fişlenecek mi?93 izlenme
Mamak'a 233 milyon liralık hükümet konağı yapılacak68 izlenme
Yeni anket sonuçları: Yüzde 56,5 ‘Erdoğan’a kesinlikle oy vermem’ dedi!43 izlenme
Bakan Koca: Salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek66 izlenme
İkbal Gürpınar'ın 3 kez boşanmasının sebebine tepki yağdı! "3 kere evlenip boşandım çünkü aile danışmanlığında başarılı olmam için Allah insanları anlamamı istedi"47 izlenme
AKP'nin adayı 9 oy aldı, Uşak'ta yönetim CHP'de kaldı27 izlenme