AFAD, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 09:31’de meydana gelen depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi.
AFAD, deprem sonrasında an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Deprem Gaziantep’te de hissedildi. Vatandaşlar bulundukları ev ve iş yerlerinden dışarıya çıktı.
İÇİŞLERİ BAKANI’NDAN AÇIKLAMA
İççileri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.” dedi.
Tele1
Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye ‘hapis’ yanıtı
Olaylı maçın maskeli saldırganına tahliye
Cübbeli'den çok konuşulacak 'Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy' çıkışı: "İkisine de 'ah' ettim"
Beyoğlu'nu kana bulamaya neden olan bombacıyla ilgili yeni detay! Bir tekstil atölyesinde kocası kılığında teröristle birlikte çalışmış.
Adana'da sopalarla kavga eden Suriyeli iki ayrı grup pazar yerini savaş alanına çevirdi!
Artan Enflasyon Sebebiyle Aile Hekimleri İşi Bırakıyor
Yobaza haddini bildirdi, Anayasa'yı savundu! İşte Arapkirli'nin ders gibi savunması!
AKP'li isim döviz krizini kabul etti "Evet dolar iktidarımızda 7 kat arttı"
Erdoğan ve Aliyev görüşmesinde dikkat çeken ayrıntı! Farkında olmadan Sedat Peker’i doğruladılar!