Olay, dün saat 20.40 sıralarında 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi.
Sokaktan geçen hafif ticari aracın ses sisteminden çıkan yüksek ses nedeniyle kahvehanenin camlarında titreme oluştu.
Bunun üzerine deprem olduğunu düşünen müşteriler panikle dışarı kaçtı.

Kahvehanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, deprem olduğunu düşünen müşterilerin masa ve sandalyeleri devirip panikle dışarı kaçtıkları anlar yer aldı.

Olayı yaşayanlardan Orhan Keskin, "Dün akşam saat 8 sıralarında kahvede oturuyorduk, okey oynuyorduk. Çok yüksek bir sesle araç geçti, insanlar panik yaptı kapıya doğru koştuk. Camlar sallandı, 'deprem oldu' herhalde sandık. Daha sonra dışarıdakiler 'Bir şey yok, bir şey yok sakin olun' dediler" ifadelerini kullandı.

Yakup Keskin ise, "Geçen arabanın çok felaket bir sesi vardı. Ben önce arkadaşlara 'Deprem değil' dedim. Sonra herkesin koştuğunu fark ettim. kıyamet kopar gibiydi. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ses o kadar yüksekti ki bardaklar yere düşerek kırıldı. Baktım millet koşunca biz de onların arkasından koştuk. Sonra dışarı çıkınca millet 'Tamam, paniğe gerek yok, deprem değil' dedi. Tekrar herkes yerine oturdu, araba da gitti, biz de yine okey oynamaya devam ettik" dedi.
Sözcü
NYT yazdı: Brunson bırakılmazsa hedef THY!
Gri kaçakçılık girişiminin son adresi AKP’li Sancak Belediyesi oldu!
AKP'lilerin fatura isyanı devam ediyor 'RTE'ye verdiğim oy haram zıkkım olsun ! Ben bu faturayı hakettim ben eşşekoğlu eşşeğim !'
Borsanın rüzgarı rezervleri vurdu: Merkez Bankası'nın ne kadar döviz sattığı belli oldu
İBB'ye yeni operasyon: 57 kişi gözaltına alındı
Tutuklu Başkan Hasan Mutlu'dan dengeleri değiştirecek savunma! Ses kaydını ifşa etti
CHP’li Emir: Erdoğan artık AKP’yi yük olarak görüyor
AKP cezaevine doymuyor! 4 yeni cezaevi ile birlikte, 14 yılda 196 yeni cezaevi!
Halk Ekmek kuyruğundaki yurttaşlar AKP'ye öfkeli 'Allah gözlerini doyursun!'
Türkiye’yi bekleyen büyük tehlike! Türkiye'nin tahıl ambarı alarm veriyor!
Milyonları yarıştırıp milyarlar kazandılar
İktidar kamuda tasarruf yapılacağını söylüyor ama bütçe verileri öyle demiyor: Şatafat tam gaz!
İsrail, Türkiye sınırına 32 kilometre uzaklıktaki Salmas kentine saldırdı
Pazarda emeklilerden Diyanet'e fitre tepkisi: Diyanet diyor ki, 'emeklilere fitre zekat verebilirsiniz' Ayıp değil mi, günah değil mi? Kendileri alsınlar 200 bin lira, 300 bin lira"