Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü “Devlet’miş!” başlıklı yazısında, hükümete yönelik sert eleştiri ve uyarılarda bulundu. AKP’ye, “Halkın hakkını koruyorlar mı yoksa kamu mallarını kendi yandaşlarına mı yönlendiriyorlar” ifadeleriyle seslenen Dilipak, “O gün ya kendi cennetine sırtında tuğla taşıyanlardan ya da kendi cehennemine sırtında odun taşıyanlardan olacağız” diye yazdı.
Abdurrahman Dilipak’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:
“Birlikte yola çıktıklarınız ve yolda bulduklarınızla, kendilerine güç ve servet verdiklerinizle birlikte gittiğimiz yeri hep birlikte yeniden gözden geçirmenin tam vaktidir. Münafıklar, fasıklar, müfsitlerden uzak durun. Bakın bakalım makam verdiğiniz siyasiler, memleketlerinde kimlerle birlikte birlik olup neler yapıyorlar. Halkın hakkını koruyorlar mı yoksa kamu mallarını kendi yandaşlarına mı yönlendiriyorlar. Biraz dikkatlice bakın görürsünüz, kulaklarınızı açın duyarsınız. Bu konuda, tedbir almak için yarın çok geç olabilir. Bakın bakalım ‘sıratı müstakim üzere miyiz’. Aslında ‘Devlet’ derken burada hükümeti, siyasi otorite ve yönetici erki kasdediyorum. Yoksa toprağın ne suçu var tabii ki. Ya da her toplulukta her türlü insan vardır! Yoksa, ülke de millet de devletin tahtında müstetirdir.
Sonuçta siyaset de bir imtihandır. Bu dünyada yapıp yapmadıklarımızla, para verip, para aldıklarımız, dostluk kurduklarımızla, makam verdiklerimiz ve makam aldıklarımızla birlikte haşrolacağız. O gün ya kendi cennetine sırtında tuğla taşıyanlardan ya da kendi cehennemine sırtında odun taşıyanlardan olacağız. İmtihanı en zor olanlar, kul hakkı sebebi ile başkalarının sorumluluklarını üstlerinde taşıdıkları halde görevini yapmayanların imtihanı olacaktır. Bunlar için siyaset aslında ‘ateşten gömlek’tir.”
https://odatv.com/kamumallarinikendiyandaslarinayonlendiriyorlar09111909.html
Mansur Yavaş'tan operasyonlara karşı sert çıkış: "Genel Başkanımız gelince bir karar verilmeli artık izleyici olamayız!"17 izlenme
Edirneli esnaf: "Bulgarlar gelmese Edirne açlıktan ölür"35 izlenme
Van kayyumunun Genel Sekreteri konuştu '653 kişiyi işten atarken büyük keyif aldım !'280 izlenme
İmamoğlu pankartı soruşturmasına bir yanıt da Bursa'dan!24 izlenme
Yüksekova'daki caddeden Şehit Cengiz Topel'in ismi kaldırıldı! Sırrı Süreyya Önder adı verildi49 izlenme
Kızılay'dan "Kızılay yöneticilerine ‘güven’ cezası kesildi!" haberlerine ilişkin açıklama65 izlenme
Validen öğrencilere İslamcı örgüt tavsiyesi!340 izlenme
İmamoğlu kararına Batı’dan sert tepki30 izlenme
Sedat Peker'den bomba Süleyman Soylu iddiası! 'Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun'
Aileler yargılanmasını istemişti: Çorlu tren kazasının tartışmalı ismini devlet 7 milyarla ödüllendirdi!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında el konulan 31 şirketin listesi ortaya çıktı: Atlıbahçe, hamburgerci...
Sazlıdere Barajı'na TOKİ konutu yapmak isteyen Bakanlığın İBB'den her yıl 60 milyon lira aldığı ortaya çıktı