AKP’nin İstanbul’a yönelik yeni yıkım ve yağma projesi Kanal İstanbul için Diyarbakır’da ‘Gönül Mimarları İnisiyatifi’ isimli bir yandaş ekip tarafından destek açıklaması yapıldı.
Diyarbakır Çift Kapı Meydanı’nda AKP’ye yakınlığıyla bilinen grup adına açıklamayı yapan Abdulkadir Arslanoğlu, Kanal İstanbul projesinin Türkiye’ye birçok noktada katkı sağlayacağını öne sürerken “Hem ekonomik hem de jeostratejik açıdan ülkemize çok şey katacak olan ‘Kanal İstanbul’ projesini tüm varlığımızla destekliyor ve gerekirse o projede birer işçi, birer amele olarak karşılıksız çalışabileceğimizi buradan, kadim şehir Diyarbakır’dan tüm dünyaya haykırıyor ve deklare ediyoruz!” şeklinde konuştu.
Arslanoğlu, “Diyarbakır’dan start verdiğimiz bu destek açıklamamızın, 80 vilayete örnek olmasını ve bu açıklamadan sonra 80 vilayetin her birinden ayrı ayrı destek açıklamalarının yükselmesini temenni ediyoruz!” dedi.
https://gazetemanifesto.com/2020/kanalistanbulagonulludestekameleolarakkarsiliksizcalisiriz324685/
Diyanet: "Fiyatları tayin eden Allah’tır"45 izlenme
Ankara borca battı Karaman takibe düştü15 izlenme
Hizbullah’ın öğretmeni TRT programcısı oldu!34 izlenme
İşte AKP'nin planı: Seçim sisteminde yeni oyun!3366 izlenme
Eski İYİ Partili Ethem Baykal’dan seçim gecesi Akşener iddiası! “Kahkaha atıyordu”33 izlenme
Engin Polat'ın yargılanmasına başlandı! 9 yıla kadar hapsi isteniyor25 izlenme
Faiz isteği nedeniyle mi istifa etti? Mehmet Şimşek'ten Hafize Gaye Erkan açıklaması27 izlenme
Microsoft'tan 'sınırsız izin' dönemini çalışanlar için start verdi.31 izlenme