Karayolları Genel Müdürlüğü, yola astığı tabelalarla sürücüleri yüksek ücretli olan Kuzey Marmara Otoyolu’na yönlendiriyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne giderken yüksek ücretli Kuzey Marmara Otoyolu'nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli O-3 otoyolu'nu gösteren tabelalarda yazmıyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne gitmek için O-3 Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu seçenekleri kullanılabiliyor.
Yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazıyor.
TEM Otoyolu’nun da İstanbul’a ulaşmak için kullanılabileceğini belirten tabela ise, yol ayrımının olduğu kavşakta küçük bir şekilde yer alıyor.
Yapılan bu kurnazlığı ise bir sosyal medya kullanıcısının yüklediği video gözler önüne serdi.
Videoyu çeken kişi, çekilen bu görüntünün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın danışmanı Melih Özyardımcı’nın kendisine ulaştığını ve İstanbul tabelasının yolun tam ayrıldığı kavşakta yer aldığını söylediğini belirtti.
AKP'li belediyeden AKP'li Meclis üyesine dev ihale: Billboard ve afiş için 100 milyon gitti
Ümit Özdağ büyük skandalı açıkladı: "Mısır, Filistin, Suriye, Yemen, Sudan ve Libya’dan pasaportun süresi bitenleri bile ülkeye alıyorlar. Vize uygulayan personellere soruşturma açılıyor”
Metin Akpınar "İstanbul'un tapusunu araplara verilmesini istemiyorsanız" diyerek seçimde oy vereceği adayı açıkladı
Özel İdare Müdürü’nden CHP ve İYİ Parti liderlerine hakaret!
Çanakkale Köprüsü açıldı diye sefer azalttılar, olan yayalara oldu!
Seyfi Dursunoğlu'nun 'Huysuz Virjin' karakteriyle ekrana çıkması AKP döneminde yasaklanmıştı!
İstanbul Küçükçekmece'de bir maganda, ambulansa dakikalarca yol vermedi! Siren ve kornaya aldırış etmedi
Erdoğan afet bölgesi Rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı!
Bu da oldu! Hayvanat bahçesindeki geyiği kaçırıp yediler!
Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı'nın izinde: Antalya Barosu Başkanı'nın paylaşımından şikâyetçi oldu!