Doğal afet, salgın hastalık, ani ve beklenmeyen veya yapım tekniği açısından özellik arz eden durumlarda başvurulan 21/b maddesine göre pazarlık yöntemi ile düzenlenen ihaleye 3 teklif sunuldu. İhaleyi 46 milyon 481 bin 148 liralık teklifin sahibi S.G.S. Turizm Taşımacılık şirketi kazandı.

3 YILLIK İHALEYİ DE AYNI ŞİRKET ALMIŞTI
Sözcü'de yer alan habere göre, şirket ile belediye arasında 1 Ekim31 Aralık arasını kapsayan 3 aylık sözleşme imzalandı. Bağcılar Belediyesi'nin aynı iş için açtığı 1 Ekim 201930 Eylül 2022 dönemine ilişkin 3 yıllık ihaleyi de 140 milyon 294 bin TL'ye aynı şirket almıştı.
Geçtiğimiz Ağustos ayında AKP'li Esenler Belediyesi'nin 5 ay boyunca Esenler’de yaşayan vatandaşlar için Çanakkale, Bursa, Edirne, Konya, Bilecik, Safranbolu ve İstanbul içinde düzenleyeceği turlar için açtığı araç kiralama ihalesini de aynı aileye ait olan Akmercan Turizm Taşımacılık İnşaat Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Cemal ve Gazi Akmercan kardeşler
MİLYONLUK İHALELERİN DEĞİŞMEYEN ADRESİ
Çevre temizliği, filo kiralama, gaz dağıtımı, inşaat ve peyzaj alanlarında faaliyet gösteren Akmercan Şirket Grubu’na ait S.G.S. Turizm Taşımacılık Şirketi, yıllardır İstanbul'da AKP'li belediyelerin milyonluk araç kiralama ihalelerini alıyor.
S.G.S. Turizm Taşımacılık Şirketi'nin yönetiminde Cemal Akmercan ve Ramazan Akmercan bulunuyor. Saray'a yakınlığı ile bilinen aile şirketinin referans olarak gösterdiği kamu kurumları arasında Cumhurbaşkanlığı, Ak Parti, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İETT, İSKİ, İstanbul Valiliği, Kızılay, Kamu Hastaneleri Birliği, Maliye Bakanlığı, PTT, Yargıtay gibi kamu kurumları bulunuyor.
1991 yılında servis taşımacılığı ve araç kiralama hizmetleriyle iş hayatına adım atan Akmercan Şirketler Grubu, 1994 yılında çevre temizliği ve katı atık alanında faaliyet göstermeye başladı.
1999 yılında inşaat sektörüne girdi. 2007 yılında da enerji sektörüne giren Akmercan ailesine ait şirketler Hakkari, Şırnak, Zonguldak, Bartın, Artvin, Tunceli, Sinop, Muğla, Mardin’de doğalgaz dağıtımı yapıyor.
Ekrem İmamoğlu: Ciddi bir farkla hep birlikte kazanacağız1131 izlenme
Dilruba'yı gece yarısı kimseye haber vermeden tahliye etmişler: 'Ya başına bir şey gelseydi'26 izlenme
Adana'daki Sinem Apartmanı böyle yıkıldı! İşte o anlar....68 izlenme
İran'dan İsrail'e yeni füze atışı39 izlenme
Yandaşlar bile sitem ediyor: Kaderde CHP adayına oy vermek de varmış117 izlenme
Kaftancıoğlu: Seçim gecesi AKP ıslak imzalı tutanakların elimizde olup olmadığını araştırıyordu170 izlenme
Erdoğan'a bağlanmayan bir bunlar kalmıştı!226 izlenme
Okul gezisiyle firar: Erasmus'la Avrupa’ya giden lise öğrencisi iltica etti33 izlenme
Zamlardan sonra düğün takıları da değişti! Damada ayçiçeği yağı ve çay taktılar!
Yürürlükteki Ceza Kanununun mimarı: Maske cezalarını alamazlar
Meral Akşener o karara çok sinirlendi: "Haram zehir zıkkım olsun!"
Sedat Peker'e yakın isim Süleyman Özışık'ı yalanlayan görüntüleri paylaştı! '80 bin liralık mücevheri neden kabul ettin?'