AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Ağustos’ta İstanbul Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar'ın yaşadığı mağduriyet, İstanbul Üniversitesi'nin "duyurular" sayfasında yayınlandı.
Söz konusu metinde, Zülfikar ile ailesinin bir otelde rezervasyon yaptırdığı, ancak saatlerce odalarına giriş yapabilmek için sıra bekledikleri aktarıldı.
Otel yönetiminin özrünün yeterli bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Otelin sahibinden ve Genel Müdürlüğünden kuru bir özürden ziyade misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarını ve bu hatayı Rektörümüz nezdinde telafi edecek bir tutum sergilemelerini beklediğimizi duyururuz" denildi.
"Konya Dedeman Otel Hakkında Basın Açıklaması" başlığıyla yayınlanan metinde şu ifadeler yer aldı:
"'Geleneksel Dedeman Misafirperverliği' sloganı ve ilkesi ile hizmet veren Dedeman Otel zincirinin Konya Otelinde maalesef 17.12.2023 tarihinde hiç de hoş olmayan ve büyük üzüntü duyduğumuz bir hadise vuku bulmuştur… Önceden oda rezervasyonu yapıldığı ve konaklamayla beraber varış ile ilgili tüm detayları bildirildiği halde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar ve ailesi sabahın erken saatlerinden akşam 17:00’ye kadar bekletilerek mağdur edilmiştir. Ancak akşam saatlerinde 'geçici oda' verilebilmiştir.
Bu durumu 'Konya’nın en yoğun günü' açıklaması ile geçiştirmek ise kabul edilemez bir açıklamadır… Profesyonelce hizmet veren marka otellerin başarısı ve misafir ağırlama farkları zaten bu tür yoğun ve dolu zamanlardaki planlama ve maharetleri ile belli olur…
Dedeman Konya Otelinin sahibinden ve Genel Müdürlüğünden kuru bir özürden ziyade misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarını ve bu hatayı Rektörümüz nezdinde telafi edecek bir tutum sergilemelerini beklediğimizi duyururuz..."
KRT
Çağlayan Adliyesi'ne 50 civarında TOMA getirildi! Vatandaşlardan tepki24 izlenme
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 46’ıncı yıldönümü125 izlenme
Mansur Yavaş duyurdu: Ankara'ya iki yeni metro hattı geliyor39 izlenme
Kılıçdaroğlu: İhanetin katmerlisi yapılıyor127 izlenme
Kılıçdaroğlu TOGG Fabrika Açılışına Katılacak mı? CHP'den açıklama geldi.27 izlenme
Flaş raporda çarpıcı ifadeler! "İşçiler gaz kokusuna rağmen madene indirildi"27 izlenme
Kapalıçarşı'da borç intiharı!61 izlenme
Soruşturmaya gizlilik kararı çıkmıştı: Gazeteci Serdar Akinan'a yöneltilen suçlamalar belli oldu88 izlenme
Doktor milletvekili özel hastanede para tuzağına düştü
Kılıçdaroğlu: Egemenlik bir şahıs, zümre veya grubun değil, milletindir
Necati Şaşmaz’ın ses kaydı çıktı 'Bütün dinlerdeki tarikat ehilleri o ruhu getirdiler. O yüzden seçilmiş olmuş oluyorum ki!'
Faiz indirimlerine rağmen dolar neden artmıyor? Uzmanlar nedenlerini tek tek anlattı