İstanbul'da Semih Çelik 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katletmişti. İkbal Uzuner'in başını kesip İstanbul surlarından atan Çelik daha sonra intihar etmişti. Hayatlarını kaybeden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner, son yolculuklarına uğurladı.
Ayşenur Halil için düzenlenen ilk cenaze töreni, Gaziosmanpaşa'daki Pazariçi Camii'nde öğle namazının ardından yapıldı ve ardından Kartaltepe Mezarlığı'na defnedildi. İkbal Uzuner için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze namazı sonrasında Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü. Her iki cenaze törenine de İstanbul Valisi Davut Gül katıldı.

SEMİH ÇELİK'İN CENAZE NAMAZI KILINMADI
Öte yandan Semih Çelik'in cenazesi gece geç saatlerde babası tarafından teslim alındı. Çelik'in cenaze namazının, güvenlik sebebiyle iptal edildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?
Fatih'te kasaplık yapan Semih Çelik, dün saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan’da sevgilisi olduğu idda edilen Ayşenur Halil’i bıçaklayarak katletti. Aynı zamanda okul arkadaşı olan Ayşenur Halil'i öldüren Çelik, ardından Fatih’e gitti. Burada eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen 19 yaşındaki İkbal Uzuner’i yanına çağıran Çelik, genç kızı bıçak zoruyla Fevzipaşa Caddesi üzerindeki tarihi surlara çıkardı. Bir süre İkbal ile tartışan Çelik, genç kızı bıçaklayarak öldürdükten sonra başını kesip surlardan aşağı attı. Katil, ardından da surlardan atlayarak intihar etti. Çelik’in evinde arama yapan ekipler, içinde kara kalemle çizilmiş parçalanmış insan figürleri olan bir defter buldu. Katilin, poliste 3 suç kaydı olduğu da öğrenildi.
Tele1
Yap işlet devret bütçeyi bitirdi!36 izlenme
Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu'na 'yalan tanıklık' soruşturması39 izlenme
Yine camide siyaset! Sivas’ta AKP’li vekil İsmet Yılmaz mihraba çıkarak cemaate konuşma yaptı!73 izlenme
Kılıçdaroğlu, Özel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına 'evet' diyecek22 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan ‘boğazda yetki’ çıkışı: İki ay önce verilen bu sözün yerine gelmesini istiyoruz104 izlenme
Maden şirketi, koruma altındaki 600 yıllık Osmanlı hamamını yıktı!95 izlenme
Haniye için bayraklar yarıya indi... İktidara 'milli yas' tepkileri40 izlenme
AKP MKYK'daki Sedat Peker isteği ifşa oldu! Toplantıdaki isim anlattı "Miting yapmasını istediler"46 izlenme
İş yaratılsın diye işverenlere 35 milyar TL 'istihdam teşviki' verildi, çalışan sayısı 3,4 milyon azaldı!
Rize bildiğiniz gibi değil: Sokaklar 'hak hukuk adalet' sloganı ile inledi!
KFC ve Pizza Hut’ta konkordato oyunu: Hisseleri eşine devredip, Almanya’da aynı isimli iki şirket kurdu
'Mobil vaiz ile irşat ekibi' dönemi başlıyor