Kayseri'de AKP'li Yahyalı İlçe Belediyesi tarafından 31 milyon TL bedelle 21 Ağustos 2023'te temeli atılan Asfalt Plenti'nin önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek. Yaklaşık iki ayda tamamlanan tesise dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.
Sözcü'den Müzlüm Evci2nin haberine göre; Nakşibendi şeyhi Ali Ramazan Dinç, Yahyalı Belediyesi'nin asfalt şantiyesine Togg ile geldi. Şantiyeye kurulan özel masada ağırlandı. İlçe protokolünün büyük saygı gösterdiği şeyh, incelemeden memnun ayrıldı.

Nakşibendi Tarikatının Yahyalı ilçesi şeyhi Ali Ramazan Dinç, AKP'li Belediyenin tesisini gezdi, dua etti. Dinç'in tesis ziyaretine ilişkin fotoğraflar ise AKP'li Yahyalı Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
Görüntülerde Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, AKP'li Belediye Başkanı Esat Öztürk ve belediye meclis üyelerinin şeyhin önünde el pençe divan duruşları tepkilere yol açtı.

‘YAZIK ETMEYİN EFENDİLER'
CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, AKP'li Belediye Başkanı ve Kaymakamı sert bir dille eleştirdi. Ülkenin devlet geleneğinin ayaklar altın alındığını ifade eden Ünalmış, şunları söyledi: “Dini bir lider asfalt tesisini ziyaret ediyor.
Belediye Başkanı, Kaymakam ve yanındaki birçok kişi el pençe divan adamın yanındalar. Adam önde yürüyor, bunlar arkasında. Protokol kuralları mı değişti? Yazık. Zamanında FETÖ'nün kurucusu Fetullah Güleni'i dini lider kabul eden ve sonrasında “bizi kandırmışlar, Allah affetsin” diyen bir AKP zihniyetinin belediye başkanı. Ama Kaymakam'a ne demeli…
Yazık etmeyin efendiler. Makamınıza gölge düşürmeyin. Yerelde belediyeyi, ilçelerde kamu kurumlarını, bu gibi adamların müritleriyle doldurmayın.”
KRT
AKP'li milletvekilinden partisini kızdıracak ekonomik kriz itirafı: "Tökezleme içindeyiz"42 izlenme
İmamoğlu dosyasındaki çelişki: Casus denilen isim aylarca serbest dolaşmış!20 izlenme
Milli Eğitim Bakanı gerici müfredatı onayladı34 izlenme
Araba bagajındaki paraların sırrı ortaya çıktı!128 izlenme
Vicdansızlığın bu kadarı 'pes' dedirtti! Epilepsi krizi geçiren yurttaşı güpegündüz gasp ettiler! Şüphelilerin ikisi de tutuklandı220 izlenme
CHP'den Pendik için itiraz: Oylar yeniden sayılsın33 izlenme
Şehir Hastanesi'nde skandallar bitmek bilmiyor: Ameliyat masasına yatan hastalarda yanık oluşuyor44 izlenme
Ankara Emniyeti’nden kampanya için ‘maaştan kesinti talimatı’ iddiası371 izlenme
Halk Libya'ya asker göndermeye karşı... İşte çarpıcı anket sonucu
CHP'den 'Gürsel Tekin' hamlesi: Kayyım olmayı kabul etmişti, 15 gün süresi var
İstanbullular gelecekten umutsuz: Kredi kartı borçları alarm veriyor!
'Merkezinde Bilal Erdoğan’ın olduğu bir vakıflar denizindeyiz'