Kayseri Şehir Hastanesi'nden endoskopi için randevu almak isteyen bir vatandaşa 1 yıl 4 gün sonraya yani 2025 yılına randevu verildi

31 izlenme 14 Ocak 2024
Reklamlar

Kayseri Şehir Hastanesi’ne giden bir hasta yakını isyan etti. Hastası için endoskopi işlemi yapılması gerektiğini söyleyen vatandaş tam 1 yıl sonrasına randevu verildiğini iddia etti.



Sosyal medyada yayınladığı video ile dikkat çeken bir vatandaşın iddiası pes dedirtti. Hastasını Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürdüğü hastası için endoskopi bölümünden randevu aldığını söyleyen vatandaş randevunun tam 1 yıl sonraya verildiğini ifade etti.

Vatandaş videoda şunları kaydetti;

"Sayın Sağlık Bakanlığımızın görmesini istiyorum. Bakın ben bugün hastamı Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürdüm. Dahiliye bölümü bizi endoskopi bölümüne sevk etti. Bunda bir yanlışlık var herhalde dedim ve oradaki görevli memura tarihi göstererek yanlışlık olup olmadığını sordum. O da yanlışlık olmadığını söyledi. 16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?"

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin cinayetinde ‘Daha ölmemiş’ mesajı atan 15 yaşındaki R.A.’nın tutuklama nedeni belli oldu Erdoğan’ın imzasıyla “acele” kamulaştırıldı! Bu neyin acelesi? Diyanet'e 2020'de de rekor bütçe: 8 bakanlığı geride bıraktı! TÜGVA Verilerinin Sosyal Medyada Yayınlanması Davasında Karar