Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın tutuklanması ve yerine Kayyum Cevdet Ertürkmen’in atanmasından sonra kapanan Şişli’nin biri gezici üç kent lokantası dün de kapalı kaldı. Gazete Pencere’den Tolga Balcı’nın haberine göre Şişli Belediyesi’nin çocuklara ücretsiz öğün sağladığı Fuat Soylu İlköğretim Okulu’na dağıttığı yemek de kayyum tarafından iptal edildi.
Lokantaların açılmadığı haberinin duyulması üzerine ‘tedarik nedeniyle’ hizmete ara verildiği açıklanmıştı. Dezenformasyon Merkezi de “Lokantalar kapatılmadı” diye ısrarla açıklama yapmıştı.
Dün Şişli’deki üç kent lokantası da açılmadı. Lokantalardan birinin camına asılan “Halkın ekmeğine, AKP tarafından el konulmuştur” yazısı dikkat çekti.
Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir de dün avukatıyla birlikte Emniyet’e giderek teslim oldu. “Kent Uzlaşısı” operasyonu kapsamın da hakkında yakalama emri olan Ebru Özdemir gözaltına alındı.
Sözcü
Bu da aile üniversitesi!129 izlenme
1 milyar 720 milyon liraya mal olmuştu, parsel parsel satılıyor!40 izlenme
'Paşa paşa hesap vereceksin Erdoğan'795 izlenme
Tehditçi çikolata CEO'sunun vergi vermediği ortaya çıktı51 izlenme
Elektriğe zam yolda: ‘Daha 3 ay geçmedi’45 izlenme
Bakan Koca güncel verileri açıkladı: Hasta sayısı 391.739’a, can kaybı 10.803’e yükseldi!77 izlenme
Daha önce AKP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş isyan etti! 'O istifa etmedikçe hiçbir şey düzelmez. İnsanlar beynine yerleştirsinler. Doydu ve kimseyi düşünmüyor'45 izlenme
Yaralının kayıp telefonu, Eylem Tok'un aracından çıktı53 izlenme