Kayyum Gürsel Tekin gülerek bunları söyledi: "Bütün genel başkanlarımı özledim"

43 izlenme 08 Eylül 2025
Reklamlar

Kayyum Gürsel Tekin, polis eşliğinde girdiği CHP İstanbul İl binasında otururken elinde merhum Ecevit'in kitabını tutarken "Bütün genel başkanlarımı özledim" dedi.


Kayyum Gürsel Tekin, polisin biber gazı eşliğinde CHP İstanbul İl Başkanlığı'na girdi. Polis, tek tek bütün katlara müdahale etti.

Kayyum Tekin de arkalarından ilerledi. Kayyum Tekin, il binasında polisin müdahalesi de devam ederken bir odaya oturdu.

Bu sırada kayyum Tekin, masadaki bir kitabı incelemeye başladı. Merhum Başbakan Ecevit'in resmi bulunan kitabı inceleyen Tekin'e bir gazeteci, "Onu özlediniz mi?" dedi.

Tekin de gülerek, " Bütün genel başkanlarımı özledim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Skandalı 'etik' diyerek savundu! Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan'dan itiraf gibi yalanlama Soylu ile Özgür Özel sosyal medyada birbirine girdi! Eski Türk Telekom il müdürü bombayı patlattı! Binali Yıldırım'a şok suçlamalar: "O dönem Türk Telekom bunların babalarının çiftliğiydi" "Alevi’nin böreğini yemem" diyen kişiye tepkiler büyüyor: Yazık bu da cennete gideceğini zannediyor