Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Twitter hesabından “Atatürk Havalimanı” başlığıyla bir video paylaştı.
Kemal Kılıçdaroğlu, “İktidara geldikten hemen sonra Atatürk Havalimanı'nı Havacılık ve Uzay Çalışmaları'nın merkezi haline getireceğiz. Bize istikbalin göklerde olduğunu öğreten Atamızın adını taşıyan bu merkez, havacılık ve uzay sanayimizin dinamosu olacak” dedi.
Videonun yayınlanmasının ardından BAYKAR'ın CEO'su Haluk Bayraktar, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST etkinliklerinde çekilen fotoğraflarla birlikte Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST'e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete verme fikri… Halen ‘en iyisini’ Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek… Nuri Demirağ'ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş.”

Kılıçdaroğlu, Bayraktar'ın paylaşımına bu sabah yanıt verdi:
“Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz. Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz. İstikbalde başarılı bütün Türk girişimcilerimize yer var. Uzay hepinize yetecek kadar geniş.”
Sözcü
İBB, 3 bin esnaf ve konut kiracısından 3 ay kira almayacak!56 izlenme
CHP’li Özkoç’un Erdoğan’a yönelik sözlerine erişim engeli getirildi41 izlenme
Erdoğan Neden Suriyelileri göndereceğiz demeye başladı?1350 izlenme
Otomotiv şirketleri tıbbı cihaz üretmek için sıraya girdi72 izlenme
AKP’de ‘Kanal İstanbul’ tutarsızlığı!10 izlenme
Sigara satışında boykot büyüyor184 izlenme
İsveç'in NATO'ya üyeliğine onayın ardından Erdoğan'ın bu sözleri tıklanma rekoru kırdı: 'İsveç tam bir terör yuvasıdır. İsveç’i NATO’ya kabul etmeyeceğiz'46 izlenme
Savaşın tamamen bittiği Suriye'de hayat normale döndü, Esad kontrolündeki Halep'te kapanan restoranlar tekrar açılıyor42 izlenme