Edirne'nin Keşan ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP istifa etti.
Keşan’da, 2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, CHP’den dördüncü kez belediye başkanı seçilen Mehmet Özcan’ın, partisinden istifa ettiği öğrenildi.
CHP İl Başkanı Yücel Balkanlı, söylentileri doğrulayarak, Özcan’ın eDevlet üzerinden istifa ettiğini, kendi sistemlerinde üyeliğinin artık görünmediğini söyledi. Özcan, istifası konusunda henüz bir açıklama yapmadı.
Özcan'ın istifası, partinin sistemine işlendi.
Mehmet Özcan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'nin adayı olarak yüzde 53,11 oy alarak Keşan Belediye Başkanı seçilmişti.
Özcan'ın istifasıyla birlikte CHP'den istifa eden belediye başkanı sayısı 23'e yükseldi.
1956 yılında Keşan’a bağlı Seydiköy’ de doğdu. İlkokulu Seydiköy’de, ortaokulu, Keşan Cumhuriyet Ortaokulu’nda, liseyi Edirne Lisesi’nde tamamladı.
Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kamu Yönetimi Bölümü’nde bir dönem okuduktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde bulunan Edirne Tıp Fakültesi’ne devam etti. Mezuniyetinin ardından, Taksim Hastanesi’nde Genel Cerrahi İhtisası yaptı. 1991 yılından 2003 Aralık ayı sonuna kadar Keşan Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak Keşan halkına hizmet verdi. Belediye başkan aday adayı olabilmek için bu görevinden istifa etti.
NEFES
İstanbul Başakşehir'deki bir AVM'de, hesap ödemeden restorandan ayrılmak isteyen Arap müşterilerle çalışanlar birbirine girdi!41 izlenme
İstanbul'un kar çilesi başlıyor! 'Evden çalışın' uyarısı bile yapıldı!25 izlenme
Fırıncılar Odası Başkanı açıkladı: Ekmeğe rekor zam!58 izlenme
HKP'den 'Hilafet' çağrısına suç duyurusu!94 izlenme
Turpun büyüğü Manisa’da mı?35 izlenme
Bir başkadır benim memleketim :)) Darbe girişimine kızdı kendi tankını yaptı !794 izlenme
Balkondan 23 Nisan kutlamasına polis engeli!68 izlenme
Savaşın Türkiye'ye faturası çıkmaya başladı: Bayram arifesinde bilet fiyatlarını görenler şoke oluyor19 izlenme
Dünyaca ünlü ekonomist Steve Hanke Türkiye’nin gerçek enflasyon oranını ortaya çıkardı
Almanya'dan Türkiye'ye zehir zemberek seyahat uyarısı
'Aziz İhsan Aktaş' davasında 17’inci gün bitti! Avukat beyanlarına süre kısıtlaması...
AKP'li belediye başkanının kurban kestirdiği lüks makam aracına haciz!