Öz kızını taciz ettiğini itiraf eden sapık yakalandı!

28 izlenme 26 Ağustos 2025
Reklamlar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yayımladığı videoda kızını ve parklardaki çocukları taciz ettiğini ileri süren şüphelinin Ankara'da yakalandığını açıkladı.



İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kızını ve başka çocukları taciz ettiği iddiasıyla aranan kişinin yakalandığını açıkladı.

ANKARA'DA YAKALANDI

Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle:

"Sosyal medyada, kutsal kitabımıza ağır hakaretler içeren tavırlarda bulunan, 9 yaşındaki öz kızına ve çocuk parklarındaki çocuklara cinsel tacizde bulunduğunu itiraf eden bir şahsın görüntüleri yer almıştır.

Görüntüler üzerine Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır. Yapılan incelemede şahsın Y.T.N. olduğu tespit edilmiş ve Ankara’da yakalanmıştır.

Toplumumuzun huzur ve güvenliğini tehdit edenleri adalete teslim etmeye devam edeceğiz."

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sinan Ateş cinayeti: Olcay Kılavuz'un adını çıkardılar! 'Yenidoğan Çetesi' davasında çıldırtan savunma! Fırat Sarı hızını alamadı, medyayı suçladı: "Mahkeme salonunda bir bebek katili görmedim" Son seçim anketi yayınlandı: Millet, Cumhur’u geride bıraktı! Uğur Dündar Sezgin Baran Korkmaz ile konuşup, herkesin merak ettiği 12 kişilik listeyi sordu!