Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime günler kala Kırşehir’de yurttaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
– Size sözüm var, bu ülkeye hakkı hukuku ve adaleti getireceğiz. Size sözüm var. Bu ülkeye huzuru, barışı getireceğiz. Ayrışmayı değil kucaklaşmayı getireceğiz. Üç evladım var. Onların ne iş yaptığını kimse bilmez. Her birisi kendi ekmeğini çıkardı, çalışıyor, üretiyor, kazanıyor. İsterim ki her anne baba evladını iyi bir okula gönderebilsin.
– Hiçbir çocuğuna yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Aile Destekleri Sigortası’yla hiçbir ailede “Benim gelirim yoktur” feryadını duymayacaksınız. Her ailenin en az asgari ücret düzeyinde geliri olacak.
– Köylerde sadece öğretmen, imam değil, ziraat teknikeri de olacak, veteriner hekim de olacak. Buraların hayvancılık konusunda ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyorum. Bay Kemal unutmaz, sözünün arkasında durur. Sözünün eridir. Biz Orta Anadolu’yu demiryollarıyla Mersin ve İskenderun limanına ve Karadeniz’e bağlayacağız.
YEDİĞİN PARALARI VER
– Bizi kavga ettiriyorlar ama o kavgaya girmeyeceğiz. Bir sürü şeyler söylüyorlar, onlara inanmayın. Ben bu millete doğruları söylemeye yemin ettim. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Bir grubun, bir kesimin değil, 85 milyonun cumhurbaşkanı olarak görev yapacağım.
– Üstten konuşanlara artık dur diyeceksin. 22 yıl oldu, eyvallah kardeşim çekil, değişim olsun. Adaletli insan gelsin. Bir kul hakkı yemeyen insan gelsin! Söyledim, kul hakkı yemem ve kul hakkı yedirmem. Bu kadar net! Kul hakkı yiyenler benden korkuyorlar. Ya gelirse? Gelirsem ne yapacağım belli. Kul hakkı yiyene diyeceğim ki: Yediğin paraları ver.
Sözcü
Son ankette çarpıcı sonuçlar: AKP eridi, MHP baraj altında, CHP atakta41 izlenme
Sedat Peker ile ilgili 'BAE ile pazarlık' iddialarının ardından flaş gelişme!70 izlenme
İYİ Parti’den toplu istifa9 izlenme
Kartal'da yıkılan bina ile ilgili çok konuşulacak detay!191 izlenme
Boğaziçi Üniversitesi’nde tepkiler devam ediyor: Bir istifa daha!76 izlenme
İşsizlik fonu işverene kaynak oldu27 izlenme
Bülent Arınç da koronavirüse yakalandı112 izlenme
Yaşlı kadın sokak röportajında isyan etti "Zehir zıkkım ediyorum verdiğim oyu. Hiç vermemiştim ama CHP'ye oy vereceğim!"31 izlenme