CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Londra temasları sürüyor. Kılıçdaroğlu, ziyaretleri sırasında gençlere seslendi bir videoyu, sosyal medya hesabında paylaştı. Kılıçdaroğlu şu mesajları verdi:
'ÜÇ SANAYİ DEVRİMİ’Nİ KAÇIRDIK. DÖRDÜNCÜSÜNÜ KAÇIRMA LÜKSÜMÜZ YOK'
Sevgili gençler, size Londra’dan sesleniyorum. Bir selam vereyim, dedim. Az önce önemli bir toplantıyı bitirdik. Şimdi birazdan dışarı çıkacağım. Biliyorsunuz. Üç Sanayi Devrimi’ni kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu 4. Sanayi Devrimi’nin makinesi insan, yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşünceleriniz. Biliyorum kolay değil ama, imkânsız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz.
Öncelikle 4. Sanayi Devrimi’ne yetişmemiz için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 gigabit internet hızına çıkarmamız lazım ülkemizi. Saniyede film indirebilirsiniz, saniyede dizi. Boşverin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz. Ama aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Öğreneceksiniz. Yapacağız, beraber yapacağız.
'HİÇBİRİNİZİN YERİ SOKAKLAR DEĞİLDİR. HEPİNİZİN YERİ GİRİŞİM EVRENİDİR'
Ayrıca ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz, kalkındıracaksınız. Kendi emeğinizle yapacaksınız bütün bunları. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evrenidir. O parayı da size Bay Kemal kesinlikle bulacak. Size getirecek, müsterih olun.
FETÖ’cülerin 7 yıl sakladığı görüntü ortaya çıktı ! Polislerin Ergenekon kumpası itirafı !1745 izlenme
"Milletin a.... koyacağız" diyen Mehmet Cengiz, Millet Meclisi'nin elektrik ihalesini aldı!192 izlenme
Son ankette sürpriz sonuçlar! Sedat Peker detayı!52 izlenme
Acun Ilıcalı hangi partiye oy verdiğini açıkladı, Adnan Oktar ve FETÖ iddialarına yanıt verdi61 izlenme
Fin Cumhurbaşkanı itibardan tasarruf etti! Tarifeli uçağa bindi, ekonomi sınıfında uçtu27 izlenme
Türkiye İran’dan petrol ithalatını durdurdu!88 izlenme
1. Dünya Savaşı askerlerinin mektupları, 100 yıl sonra kıyıda bulundu15 izlenme
Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da vatandaşlara seslendi43 izlenme