Ankara’nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Mahallesi’nde 21 Nisan Pazar günü şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğramış saldırganlardan Osman Sarıgün CHP liderine yumruk atmıştı. Saldırıya ilişkin direkt fiziki müdahalede bulunan Osman Sarıgün’ün de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmış şüphelilerden 3’ü savcılıktan serbest bırakılırken, 5’i ise adli kontrol şartıyla salıverilmişti. Ek süre ile bir gün daha gözaltında tutulan Osman Sarıgün ise dün serbest kalmıştı.
Osman Sarıgün’ü gözaltı sürecinde yalnız bırakmadığını ve serbest kalması için yoğun çaba sarf ettiğini dile getiren AKP Etimesgut belediye başkan aday adayı Önder Gökçekaya bir grup arkadaşı ile Sarıgün’ü evinde ziyaret edip elini öperken çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.
O anları sosyal medya hesabından canlı olarak da yayınlayan Gökçekaya, saldırgan Sarıgün'ü “Türkiye'nin kahramanı” olarak takdim etti. Kamerayı Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan AKP'li saldırgan Sarıgün'de çeviren Gökçekaya, ‘Osman Amca Türkiye'ye selam söyle' dedi Bunun üzerine Sarıgün, canlı yayında “Türkiye'ye selam olsun, devlet büyüklerimin ellerinden öperim, hepsine başarılar dilerim” dedi. Gökçekaya, paylaşımının haber olması ve sosyal medya üzerinden tepki yağması üzerine yayınladığı fotoğraf ve videoları hesabından sildi.
Dilan ve Engin Polat'ın vergi soruşturmasındaki ifadeleri ortaya çıktı: Devleti ne kadar zarara uğrattıkları açıklandı22 izlenme
Taksim'de Arapça İstiklal Marşı'nı protesto eden gruba gözaltı !520 izlenme
Anadolu Ajansı’na ‘Saray’ zırhı!101 izlenme
Barış Yarkadaş anlatıyor 'Kozmik Oda'nın deşifre edilmesinde kimler görev almıştır !'498 izlenme
Alkole yeni yıl zammı!28 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti: Soylu'ya yakın isim kasasını doldurdu!37 izlenme
Gerici İhsan Şenocak 'Kadınların pantolon giymesi, kaşlarını aldırması, üniversiteye gitmesi günah !'465 izlenme
İşte AKP ekranındaki seçim sonucu: Fark 500 bine geldi!142 izlenme
Son anket yayımladı: Üç puan fark attı, birinci parti belli oldu
Fidel Castro, Atatürk’e hayranlığını böyle anlatmış: "Öldükten sonra ülkesini yöneten tek lider"
18 milyona yapılan mesire alanı Bilal Erdoğan’ın vakfına verildi!
Egemen Bağış'a Bilal Erdoğan şoku! Görmezden geldi, elini bile sıkmadı