Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesinin 21 Mayıs tarihli kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelere yönelik operasyonların ardından askıya alınan 'AKPCHP bayram ziyaretlerini' yeniden başlattı.
AKP Genel Merkezi'ne giden Kılıçdaroğlu'nun ziyaret heyeti, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman tarafından karşılandı.

CHP'Lİ KASAP ÖVGÜLER DİZDİ, AKP'Lİ YAYMAN 'BRAVO' DEDİ
Türkiye'de devam eden yüksek enflasyon ve milyonlarca vatandaşın yaşadığı derin yoksulluğa rağmen Somali başta olmak üzere Afrika ülkelerine yaptığı milyarlarca dolarlık hibelerle tartışmalara neden olan AKP'nin dış politikasına Kılıçdaroğlu'nun heyetine başkanlık yapan Kasap övgüler dizdi.
Kendisinin de bir dönem doktor olarak Somali'de çalıştığını belirten Kasap, Somali ve Afrika ülkelerinde Türkiye'nin büyük bir saygınlığı olduğunu belirterek, bu saygınlığın artırılması için söz konusu ülkelerdeki faaliyetlere devam edilmesi gerektiğini belirtti ve "Türkiye sadece Türkiye'den ibaret değildir" ifadelerini kullandı.
AKP'li Yayman, Kasap'ın övgü dolu sözlerinin ardından "Bravo" ifadeleriyle muhatabını tebrik etti ve AKPCHP arasındaki ziyareti kastederek "Bizim içerdeki bu yakınlaşmamız, milletimize moral veriyor. Dolayısıyla bu dışarıdan da bakıldığında komşu coğrafyalarda, Bağdat'tan, Şam'dan, Tahran'dan, Afrika'dan bakıldığında sevinçle karşılanıyor" şeklinde konuştu.
Sözlük
'Bugüne kadar böylesi görülmedi" diyerek anket sonucunu açıkladı28 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz'dan AKP dönemi İBB'sine yolsuzluktan suç duyurusu!25 izlenme
CHP'de 'Saray ile hareket ediliyor' rahatsızlığı: Milletvekilleri isyan etti57 izlenme
Bütçe açığının faturası halka kesilecek46 izlenme
Türkiye'deki her 4 kişiden 1'i Suriyeli olacak!262 izlenme
Muharrem İnce o gece gerçekten kaçırılmış!19536 izlenme
Ziraat Bankası'nda AKP'ye yakın üst düzey çalışanlar paraları böyle götürmüş!88 izlenme
Mahfi Eğilmez dolar ve euro'nun bile bile nasıl yükseltildiğini açıkladı43 izlenme