Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Elips Tv'de katıldığı programda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ilginç iddialarda bulundu.
Saral, önümüzdeki dönemde Yavaş’ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir duruş sergileyeceğini ve bunu kamuoyuna açıklayacağını ileri sürdü.

Saral, Mansur Yavaş'ın belediyeciliğini beğenmediğini de belirterek "Ancak hududu da sınırı da aşmamıştır. Devletine, hukuka, yargıya saygıda bir densizliği olmamıştır" dedi.
"Mansur Beyin Cumhurbaşkanımızdan yana tavır alacağına ve bunu deklare edeceğine inanıyorum" diyen Saral, "Belki de etmez bu benim inancım, düşüncem... Çünkü Mansur Yavaş, Ekrem gibi kendi nefsini düşünmüyor. Kendi nefsini herkes düşünür de şu manada Türkiye'nin istikbali onun için daha önemlidir. Türkiye'nin istikbalini de Ekrem İmamoğlu'na verecek bir karakter olmadığına inanıyorum" diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün partisinin grup toplantısında üçlü görüşmeye dair fotoğrafı paylaşarak Erdoğan'a şöyle seslenmişti:
"İçimizi karıştıramayacaksın. Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaksın. Yargı aparatlarıyla önümüzü kesemeyeceksin. Seni rekabete, namuslu bir yarışa, korkmadan karşımıza çıkmaya çağırıyorum. Halkın adayı karşında olacak, sana meydan okuyoruz. Krizi bitirecek, zaferi getireceğiz. Adayımızla beraber meydanlara çıkmaya, bir olmaya, birlikte olmaya, hiçbir şekilde ayrılmamaya kararlıyız. Biz kazanacağız, Türkiye kazanacak."
Özel'in açıklamalarından sonra Mansur Yavaş da bir mesaj paylaşmış, "Ülkemizin güzel günlere kavuşması, emeklilerin, asgari ücretlinin, öğrencilerin, işçilerin rahata erebilmesi, parlamenter demokrasinin yeniden tesis edilebilmesi için biriz ve beraberiz" ifadelerini kullanmıştı.
Sözcü
Bartın'da maden ocağından çıkan işçi 'Toz kütlesi oldu göz gözü görmedi'94 izlenme
Saray yalakası sözde gazeteci, Özgür Özel ve muhaliflere tehditler savurdu !225 izlenme
Koç Holding net kârını %218 artırdı42 izlenme
Zeydan Karalar'ın tutukluluğunun 200. gününde Adana'da dev miting24 izlenme
Kesinlikle izlenmeli ! Türkan Saylan FETÖ'yü Bakın 17 yıl önce nasıl anlatmıştı !75797 izlenme
MSB’den Irak ve Suriye’nin kuzeyine hava harekâtı: 29 hedef imha edildi47 izlenme
Ümit Özdağ: "Merdan Yanardağ'dan önce AKP'nin yüzde 95'i gözaltına alınmalı"55 izlenme
Schengen çilesi bitmiyor: Vize reddinde tek rakibimiz İran46 izlenme
Haziran ayında kapanan işyeri sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 115 arttı. Uzmanlar endişe verici buluyor.!
Ekonomist Murat Kubilay: "Modern anlamda sömürge ülkesi ve esir millet haline düşeceğiz"
AKP'li Üsküdar Belediyesi, henüz devralmadığı taşınmazları satmaya kalktı!
6 yaşındaki çocuk gelinin annesinin ifadesi ortaya çıktı