Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Elips Tv'de katıldığı programda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ilginç iddialarda bulundu.
Saral, önümüzdeki dönemde Yavaş’ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir duruş sergileyeceğini ve bunu kamuoyuna açıklayacağını ileri sürdü.

Saral, Mansur Yavaş'ın belediyeciliğini beğenmediğini de belirterek "Ancak hududu da sınırı da aşmamıştır. Devletine, hukuka, yargıya saygıda bir densizliği olmamıştır" dedi.
"Mansur Beyin Cumhurbaşkanımızdan yana tavır alacağına ve bunu deklare edeceğine inanıyorum" diyen Saral, "Belki de etmez bu benim inancım, düşüncem... Çünkü Mansur Yavaş, Ekrem gibi kendi nefsini düşünmüyor. Kendi nefsini herkes düşünür de şu manada Türkiye'nin istikbali onun için daha önemlidir. Türkiye'nin istikbalini de Ekrem İmamoğlu'na verecek bir karakter olmadığına inanıyorum" diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün partisinin grup toplantısında üçlü görüşmeye dair fotoğrafı paylaşarak Erdoğan'a şöyle seslenmişti:
"İçimizi karıştıramayacaksın. Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaksın. Yargı aparatlarıyla önümüzü kesemeyeceksin. Seni rekabete, namuslu bir yarışa, korkmadan karşımıza çıkmaya çağırıyorum. Halkın adayı karşında olacak, sana meydan okuyoruz. Krizi bitirecek, zaferi getireceğiz. Adayımızla beraber meydanlara çıkmaya, bir olmaya, birlikte olmaya, hiçbir şekilde ayrılmamaya kararlıyız. Biz kazanacağız, Türkiye kazanacak."
Özel'in açıklamalarından sonra Mansur Yavaş da bir mesaj paylaşmış, "Ülkemizin güzel günlere kavuşması, emeklilerin, asgari ücretlinin, öğrencilerin, işçilerin rahata erebilmesi, parlamenter demokrasinin yeniden tesis edilebilmesi için biriz ve beraberiz" ifadelerini kullanmıştı.
Sözcü
TRT Haber'in bir günlük yayını pes dedirtti! AKP’ye 6.5 saat CHP’ye 67 saniye32 izlenme
CHP’den İçişleri Bakanı Soylu’ya suç duyurusu!128 izlenme
TMO'nun KDV uygulaması çiftçinin belini büktü: Türkiye buğday ithalatında dünya birincisi!65 izlenme
Ekrem İmamoğlu yeni mektup adresini paylaştı: “Hapishane duvarları bize engel olamaz, sesin bana ulaşsın”31 izlenme
İmamoğlu duruşması ertelendi!31 izlenme
Yeni İçişleri Bakanı Yerlikaya düğmeye bastı: Soylu'nun ekibine tasfiye64 izlenme
Sedat Peker'in bir iddiası daha doğrulandı! İşte Cem Küçük'ün Paramount Otel'de çekilen fotoğrafları134 izlenme
Bomba gelişme! Zarrab ailesi de Türkiye'den kaçtı!1647 izlenme